Bănel Nicoliță: ”Am refuzat mai multe oferte ca să semnez cu Viitorul”

vin, 06 februarie 2015

Mijlocaşul Bănel Nicoliţă susţine că nu a ales transferul la FC Viitorul pentru bani, precizând că a refuzat alte oferte mai bune din punct de vedere financiar pentru a juca la formaţia condusă de Gheorghe Hagi.

„Am fost primit foarte bine la Viitorul. Este o echipă tânără cu jucători profesionişti. Mă simt foarte tânăr lângă noii mei colegi. Am venit cu sufletul aici, nu e vorba despre bani. Am mai avut două-trei oferte dar le-am refuzat ca să vin la Viitorul. Cu siguranţă e cea mai bună alegere pe care puteam să o fac”, a spus Nicoliţă, prezent joi seara la petrecerea organizată de Gheorghe Hagi cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani, informează Prosport.

Mijlocaşul speră să facă performanţă alături de noul său antrenor, Gheorghe Hagi. „Mă bucur că sunt în această seară alături de dânsul, îi doresc multă sănătate şi tot ceea ce şi doreşte. Sper să facem împreună lucruri frumoase aici”, a adăugat fotbalistul în vârstă de 30 de ani.

Bănel Nicoliţă, care ultima oară a evoluat pentru FC Nantes, a semnat un contract cu FC Viitorul şi s-a alăturat începând de miercuri lotului condus de Gheorghe Hagi în stagiul de pregătire din Antalya.

Comments are closed.