Baloteştiul a dat lovitura în Ştefan cel Mare!

sâm, 28 septembrie 2013

Derbyul seriei a III-a dintre liderul Dinamo II şi ocupanta locului 3 CS Baloteşti a avut un verdict neaşteptat, ţinând cont de lotul avut la dispoziţie de noul tehnician al gazdelor, Iulian Mihăescu. Deşi l-au avut în teren pe Cătălin Munteanu, veteranul de 34 de ani revenit pe teren după o perioadă de pauză de 6 luni din cauza unei accidentări, dinamoviştii au fost învinşi pe merit de CS Baloteşti, cu 1-0, prin golul lui Radu Cristea din minutul 61.
Prin victoria de azi, echipa lui Tudorel Dumitru a trecut pe locul 1 în clasament şi este noul lider al seriei, profitând şi de semieşecul Juventusului pe teren propriu. Trecând la meciul în sine, Baloteştiul a prestat un excelent joc tactic, anihilând ofensiva adversă. Două ocazii mari au avut ilfovenii în prima repriză, atât prin Filip a fost la un pas de un gol spectaculos de la peste 35 de metri lateral stânga, aproape de tuşă, cât şi prin Ene, care a trimis cu capul puţin peste transversală.
Repriza a doua a fost un pic mai animată, dar cei de la Dinamo II nu au reuşit să producă prea mari probleme la poarta lui Fulga. Mai mult, Radu Cristea a speculat la maxim un balon în mijlocul careului şi a marcat ceea ce s-a dovedit a fi unicul gol al meciului.
Eforturile dinamoviştilor de a scoate măcar un egal erau la un pas să se concretizeze în minutele de prelungire ale partidei, atunci când şutul de la distanţă al lui Jugaru a fost prins cu emoţii de către Fulga. Fluierul de final al centralului Bogdan Anghelinei a adus o explozie de bucurie în tabăra Baloteştiului, extazul fiind maxim după aflarea rezultatului din Colentina, în urma căruia ilfovenii au trecut pe locul 1 în serie.
Tudorel Dumitru i-a folosit în acest meci pe Fulga – M. Dumitru, M. Ardeleanu, Flămânzeanu, N. Filip – L. Ion (88 Mande), Antoche – A. Dumitrescu (64 G. Crăciun), R. Cristea (75 Mihală), D. Ene – Răuţă (78 Funieru)

 

VEZI CLASAMENTUL SERIEI A III-A DIN LIGA A III-A

3 de comentarii pentru "Baloteştiul a dat lovitura în Ştefan cel Mare!"
 1. dragomir spune:

  felicitari celor care conduc echipa si de asemenea jucatorilor !
  ce-a mai disciplinata echipa ,inca o data felicitari .

 2. rapa spune:

  felicitari antrenorului ca restul sunt niste javre incepand cu LIVIU cap de GULIE si Costica mustata cei mai muisti nu dau primele la baieti…huoooooo kakatilor

  • Anonim spune:

   Rapa javra nu Costica sau Liviu Gulie trebuie sa dea primele jucatorilor ca nu este echipa privata jegos ordinar ce esti!!! Cacaciosule sau cacanare ce esti!