Baia Mare și Mannheim gazduiesc finalele Ligii Europene EHF!

vin, 16 aprilie 2021

Este prima ediție a Ligii Europene EHF în acest format, iar Federația Europeană a decis ca Final Four-ul le feminin să fie găzduit de Baia Mare, în Sala Lascăr Pană, iar cel de la masculin să se joace la Rhein-Neckar Lowen, din Germania, în SPA Arena din Manneheim. Tragerea la sorți a avut loc la Viena, la sediul EHF, iar din urne a ieșit următorul program pentru Final Four-ul feminin:
8 mai
CS Minaur Baia Mare – Nantes Atlantique, Franța
Siofok, Ungaria – Herning Ikast Handbold, Danemarca
9 mai
Finala mică
Finala mare

„Ne bucurăm că Rhein-Neckar Löwen și CS Minaur Baia Mare sunt gazdele ultimelor meciuri ale competiției – există garanția unei organizări excelente, cât și o platformă favorabilă pentru promovare. Sunt două gazde cu experiență, iar Liga Europeană EHF, în noul format, este pe mâini bune, chiar din sezonul inaugurala. După unul dintre cei mai provocatori ani din istoria noastră, cluburile participante și jucătorii lor vor atinge un punct culminant al sezonului, într-un mod pe care îl merită pe deplin”, a declarat președintele Federației Europene de Handbal, Michael Viederer.

Directorul de Marketing al EHF, David Szlezak, a ținut să completeze și el: ”România a fost fortăreața handbalului feminin European din ultimii ani. Din perspectiva sponsorilor și a pieței TV, CS Minaur Baia Mare este o alegere excelentă de a fi gazda Ligii Europene EHF, în ceea ce privește vizibilitatea și acoperirea. Același lucru este valabil și pentru Rhein-Neckar Lowen – nu există nicio îndoială, Germania este o piață cheie în acest sezon”, a spus Szlezak.

Ambele evenimente vor fi organizate în conformitate cu Protocolul de Igienă EHF, precum și cu respectarea reglementărilor sanitare din România și Germania.

Comments are closed.