Avancronica ultimei etape a turului din Liga a 4-a, seria 1

vin, 27 noiembrie 2015

Sâmbătă se joaca ultima etapă a turului din Liga a 4-a. Chitila este campioana serie, dar băieții lui Pârvu trebuie să isi consolideze poziția.

VEZI CLASAMENTUL LA ZI

Etapa 13 – 28 noiembrie
Voluntari III – stă

ASC MĂGURELE – AS VOINȚA CREVEDIA

Crevedia merge la Magurele cu un moral excelent, două victorii în fața a două echipe ce se aflau peste ei în clasament, Bragadiru și Corbeanca. Crevdia are nevoie de victorie ca să stea aproape de Chitila.

Pronostic IlfovSport: 2

ACS CORNETU – ACS CORBEANCA

Meci relativ simplu pentru Cornetu, Corbeanca a ajuns pe antepenultima poziție în clasament, în timp ce Cornetu este extrem de redutabilă pe propria arenă.

Pronostic IlfovSport: 1

AS VOINȚA BUFTEA – CSO BRAGADIRU

Lanterna primește replica unei echipe ce luptă pentru primele locuri. În mod normal, Bragadiru o să câștige și o să termine turul cu 28 de puncte, pe locul al 3, dar să uităm că Buftea mai are din când în când tresăriri de fostă campioană.

Pronostic IlfovSport: 2

ACS VIITORUL DOMNEȘTI – ACS PERIȘ

Una dintre echipele sezonului, Domnești primește replica Perișului, iar gazdele vor să termine turul pe locul 4, cu o linie de clasament peste așteptări.

Pronostic IlfovSport: 1

CS DĂRĂȘTI – AS GLINA

Deplasare in care oaspeții trebuie să obțină victoria și să încheie cu fruntea sus un tur de campionat dezamăgitor. Dărăști vrea doar să nu termine prima parte pe ultima poziție, așa că gazdele vor juca bine.

Pronostic IlfovSport: 2

ACSF ATHLETICO FLOREASCA – SC FC CHITILA

Derby mare pentru lider la Floreasca, echipa gazdă condusă remarcabil în teren de Dragoș Florea, vor încerca să oprească forma incredibilă în care se află elevii lui Petruș Pârvu.

Pronostic IlfovSport: 2

Comments are closed.