Avancronica Rapid – Chiajna: Derbyul amărâţilor!

joi, 09 mai 2013

Meciul de joi seara din Giuleşti aduce faţă în faţă două echipe cu mari probleme pe final de sezon. Rapidul suferă din cauza patronului şi a datoriilor pe care le are clubul, punându-se foarte serios problema retrogradării echipei pentru neacordarea licenţei de Liga I pentru sezonul viitor.
De partea cealaltă, evoluţiile jenante ale ilfovenilor au dus Chiajna cu un picior în Liga a II-a, elevii lui Ilie Stan ocupând primul loc de sub linia salvării, la egalitate de puncte cu Viitorul, aflată pe ultimul loc neretrogradabil. Situaţia Concordiei este disperată, dar speranţele de scăpare se leagă tocmai de neacordarea licenţei câtorva dintre cluburile de deasupra echipei din Ilfov, printre care şi adversara de azi.
În ceea ce priveşte rezultatul duelului din această seară, lucrurile nu sunt promiţătoare pentru oaspeţi, care nu au mai câştigat un punct în deplasare din 10 decembrie anul trecut. Mai mult, Rapidul nu a pierdut decât un singur meci pe teren propriu în acest retur şi acela cu Dinamo!
Aşa că pentru Ilie Stan se anunţă un meci infernal în Giuleşti. Formula probabilă pe care o va folosi este: Niţă – Belu, Leca, Ghionea, Bambara – Ispir – Popovici, Novac, Purece, Serediuc – Welington. Brazilianul va fi căpitan în condiţiile în care Silviu Pană este suspendat. Partida se va disputa cu porţile închise, deoarece rapidiştii au terenul suspendat.

Comments are closed.