Avancronica penultimei etape din Liga a 4-a, Seria 1 / Chitila își poate asigura titlul de campioană de toamnă

vin, 20 noiembrie 2015

Sâmbătă și Duminică se dispută penultima etapă a turului din Liga a 4-a, seria 1. Cu o victorie, Chitila își poate asigura poziția de lideră și de campioană de toamnă. Iată avancronica etapei:

VEZI CLASAMENTUL LA ZI

 

Etapa 12 – 21 noiembrie

Athletico Floreasca – Stă

SC FC CHITILA – CS DĂRĂȘTI

Meci foarte ușor pentru echipa gazdă, Chitila nu are cum să întâmpine vreo problemă în fața penutimei echipe din clasament. Cum spuneam mai sus, victoria aduce titlul de campioană de iarnă, ceea ce elevii lui Pârvu și-au și propus.

Pronostic IlfovSport: 1

AS GLINA – ACS VIITORUL DOMNEȘTI

Meci foarte interesant la Glina, echipa oaspete se află într-o poziție extrem de bună, chiar dacă au pierdut runda trecută. Glina vine după un meci greu la Pasarea, iar sâmbătă, gazdele primesc replica uneia dintre cele mai puternice echipe ale seriei.

Pronostic IlfovSport: x

ACS PERIȘ  – AS VOINȚA BUFTEA

Meci relativ ușor pentru Periș. Echipa gazdă a pierdut la Cornetu, dar primesc replica lanternei clasamentului.

Pronostic IlfovSport: 1

CSO BRAGADIRU – ACS CORNETU

Bragadiru a pierdut o șansă uriașă în runda trecută să își consolideze locul 2, echipa gazdă pierzând incredibil la Măgurele. Meciul cu Cornetu pare relativ ușor pe hârtie, doar că echipa oaspete este una extrem de bine închegată.

Pronostic IlfovSport: 1

ACS CORBEANCA – ASC MĂGURELE

După ce au realizat surpriza etapei în runda trecută, Măgurele se deplasează la Corbeanca pentru un derby cu o istorie bogată în Liga a 4-a. Ambele echipe sunt vecine de clasament, dar din păcate în subsol, iar o eventuală victoriele poate duce una dintre cele două doar pe poziția a 8-a.

Pronostic IlfovSport: x

AS VOINȚA CREVEDIA – SC FC VOLUNTARI III

Aflați la 4 puncte în spatele celor din Chitila, Crevedia nu își mai permite un pas greșit. Au nevoie de jocul rezultatelor, dar cel mai probabil, Voința o să termine pe locul al doilea.

Pronostic IlfovSport: 1

Comments are closed.