Avancronica etapei din Liga a 4-a, seria 1

vin, 13 noiembrie 2015

Sâmbătă se joacă runda a 11-a din Liga a 4-a, Seria 1. Cum Crevedia trebuie să stea, Chitila se poate detașa în fruntea seriei. Iată programul acestor partide, dar și clasamentul la zi:

VEZI CLASAMENTUL LA ZI

Etapa 11 – 14 noiembrie
Voința Crevedia – stă

SC FC VOLUNTARI III – ACS CORBEANCA

Voluntari are nevoie de puncte pentru a forța pătrunderea în top 4. Aflați pe locul 5 și la o distanță destul de mare, gazdele vor să treacă de una dintre echipele din subsolul clasamentului, Corbeanca.

Pronostic IlfovSport: 1

ASC MĂGURELE – CSO BRAGADIRU

Gazdele au un sezon foarte prost, după 10 runde sunt pe penultima poziție, fiind depășiți doar de slaba echipă din Buftea, club ce reprezintă doar o palidă umbră a echipei din ediția trecută. Oaspeții continuă să lupte pentru primele două poziții, iar sâmbătă, o victorie îi urcă pe doi.

Pronostic IlfovSport: 2

ACS CORNETU – ACS PERIȘ

Deplasare foarte grea pentru Periș, tocmai la Cornetu unde echipa gazdă nu prea pierde. Deși sunt vecine de clasament, meciul de mâine pare la discreția celor din Cornetu.

Pronostic IlfovSport: 1

AS VOINȚA BUFTEA – AS GLINA

Glina are o deplasare ușoară la Buftea. De echipa gazdă am tot vorbit în ultima perioadă, iar dezastrul era anunțat încă din vară, pentru oaspeți, ultima lună a fost destul de bună, Glina reușind să urce în clasament, dar se află încă departe de forma de anul trecut.

Pronostic IlfovSport: 2

ACS VIITORUL DOMNEȘTI – SC FC CHITILA

Meci mare la Domnești, echipa gazdă are un oaspete foarte important, pe lidera clasamentului care poate profita de absența celor de la Crevedia și să se distanțeze în fruntea clasamentului.

Pronostic IlfovSport: 2

CS DĂRĂȘTI – ACSF ATHLETICO FLOREASCA

La fel ca Voluntari III, Floreasca caută să intre în careul de ași al acestei serii. Dărăști încearcă să urce în clasament, momentan aflându-se pe antepenultima poziție în clasament.

Pronostic IlfovSport: 2

2 de comentarii pentru "Avancronica etapei din Liga a 4-a, seria 1"
  1. Domnesti spune:

    Viitorul Domnesti – Chitila 2-0

  2. ddd spune:

    castiga domnesti