Avancronica etapei a 13-a din Liga a 3-a

joi, 19 noiembrie 2015

Vineri și sâmbătă se joacă ultima etapă a anului 2015 din Liga a 3-a. Iată avancronica meciurilor din cele două serii, dar și clasamentul la zi:

VEZI CLASAMENTUL

Seria 2:

Nov 21, 2015 14:00
ACS Gloria Popesti Leordeni (IF) – CS Tunari (IF)

Gazdele au un picaj incredibil în ultima perioadă, iar de pe o poziție fruntașă, aceștia au ajuns penultimii în clasament. Oaspeții sunt în continuare fără victorie, venirea lui Bratu nu a reușit să fie decisivă pentru echipă.

Pronostic IlfovSport: 1

ACS Inainte Modelu (CL) – AS Vointa Snagov (IF)

După ceu au făcut instrucție cu Domnești, Snagov merge la Modelu. O eventuală victorie a oaspeților poate urca echipa ilfoveană pe locul 5, dar au nevoie de jocul rezultatelor.

Pronostic IlfovSport: 2

CS Viitorul Domneşti (IF) – CSM Olteniţa

Gazdele vin după ce au fost distruse de Snagov într-un meci cu cântec. Cu toate acestea, Domnești se află în prima parte a clasamentului, iar o victorie cu Oltenița, aceștia pot păstra șanse la locul 2.

Pronostic IlfovSport: 1

________________________________________________________

Seria 3:

Nov 21, 2015 14:00
CS Afumati (IF) – CS Stefanesti

După înfrângerea dramatică din meciul cu Sporting Turnu Măgurele din etapa trecută, Afumați nu își mai permite niciun pas greșit. Oaspeții sunt neînvinși de 3 etape, iar sâmbătă, ilfovenii vor disputa unul dintre cele mai frumoase derby-uri de Ilfov.

Pronostic IlfovSport: 1

CS Concordia Chiajna 2 (IF) – C.N. Dinicu Golescu Cimpulung (AG)

Meci foarte greu pentru Chiajna, echipa de pe locul al doilea, Dinicu a practicat cel mai frumos fotbal în acest tur de campionat. După ce au pierdut un prim meci după multă vreme, Concordia are o partidă infernală în această etapă.

Pronostic IlfovSport: 2

FC Voluntari 2 – ACS Sporting Turnu Măgurele

După ce au bătut pe cei din Afumați, Sportin Turnu vrea o nouă victimă ilfoveană, o eventuală victorie îi poate urca pe 3 pe oaspeți, dar și o înfrângere îi poate coborâ pe locul 5.

Pronostic IlfovSport: 1

Comments are closed.