Avancronica etapei a 12-a din Liga a 3-a

joi, 12 noiembrie 2015

Vineri și sâmbătă se joacă runda a 12-a din Liga a 3-a. În cele două serii ilfovene, doar Afumați are șanse reale la promovare. Iată avancronica acestor partide:

Seria 2

Nov 13, 2015 14:00
SC Juventus Bucureşti (B) – ACS Gloria Popesti Leordeni (IF)

Meci infernal pentru Popești, echipa ilfoveană se deplasează pe terenul liderului seriei. Juventus a stat etapa trecută când Slobozia, rivala la locul 1, a fost dezmembrată de către Domnești. Mâine, ilfovenii vor încerca să detoneze bomba, o victorie urcându-i până pe locul al 5-lea.

Pronostic IlfovSport: 1

AS Vointa Snagov (IF) – CS Viitorul Domneşti (IF)

Derby-ul ilfovean al rundei, cea mai în formă echipă a seriei, Domnești, se deplasează pe terenul echipei lui Marin Dună. Elevii lui Andronache se află într-o formă extrem de bună, Bărbulescu fiind unul dintre numele care au impresionat în precendele runde. Cu o victorie aici, Domnești poate intra în hora promovării.

Pronostic IlfovSport: x

Tunari stă.

 

VEZI CLASAMENTUL LA ZI

____________________________________________________________

Seria 3

Nov 13, 2015 14:00
ACS Inter Olt Slatina (OT) – CS Concordia Chiajna 2 (IF)

Echipa momentului în Ilfov, Chiajna 2, se deplasează pe terenul echipei de pe locul al doilea. Forma în care se află echipa lui Liță Dumitru și Marin Ploae a impresionat, dar vineri, ilfovenii vor avea un test cu adevărat greu. O eventuală victorie ar putea împinge Chiajna în prima parte a clasamentului.

Pronostic IlfovSport: x

Nov 14, 2015 14:00
CS Stefanesti – CS Sporting Rosiori 2008

După victoria incredibilă din minutul 95 cu Bradu, moralul echipei ilfovene este foarte ridicat, iar partida cu Sporting se anunță o nouă victorie, după ce Ștefănești a dat semne de revenire acolo unde ii este locul.

Pronostic IlfovSport: 1

AFC Hărman – FC Voluntari 2

Băieții lui Tavi Chihaia se deplasează pe terenul lanternei clasamentului, Hărman. Aflați pe o poziție liniștitoare, oaspeții nu își pun mari probleme în fața unui adversar evident mai slab decât restul echipelor din această serie.

Pronostic IlfovSport: 2

ACS Sporting Turnu Măgurele – CS Afumati (IF)

Deplasare foarte grea pentru Afumați, ilfovenii urmând să se întâlnească cu echipa altui ex-ilfovean, Vali Bădoi. Afumați se află la 3 puncte în spatele liderului, iar o victorie este necesară pentru a nu pierde contactul cu fruntea clasamentului.

Pronostic IlfovSport: x

3 de comentarii pentru "Avancronica etapei a 12-a din Liga a 3-a"
  1. octombrie rosu spune:

    domnilor sunteti slab infirmati slatina olt este echipade pe primul loc iar afumati se afla la trei puncte in spatele acesteia si la un punct in spatele celor de la dinicu golescu frumos ar fi sa va interesati corespunzator pentru a scrieti un articol

  2. Kalon spune:

    Octombrie prost mai ejti. scrie mai sus ca slatina e lidera. prostulleeee, te iei de ei shi nu esti in stare sa citejsti.

  3. Spetznast spune:

    Bai kalon tampit mai sus spune ca echipa chiajna se deplaseaza la echipa de pe locul 2 in loc sa injuri ca un copil din flori ( laba ) citeste tu mai bine cur de maimuta