Augustin Călin revine acasă, de această dată ca adversar: „E o plăcere să mă întorc la Afumați”

vin, 21 aprilie 2017

CS Balotești va disputa sâmbătă, în deplasare, partida împotriva formației CS Afumați, în cadrul etapei cu numărul 30 a Ligii a II-a.

Tehnicianul Augustin Călin a vorbit înaintea acestui derby ilfovean, despre revenirea la Afumați, dar și despre obiectivul pe care îl are pe banca tehnică a Baloteștiului. Antrenorul își dorește ca echipa din subordine să urce în clasament și să nu mai fie asociată cu echipele care se luptă „sub linia roșie”.

„E un derby local. Sub nicio formă nu e un meci ușor. Acum zece ani, eu am fost antrenor-jucător la Afumați, când echipa era în onoare, și am promovat cu ei în Liga a IV-a, cu alte cuvinte, după zece ani mă întorc acasă. E o plăcere să mă întorc la Afumați. Nu aveau stadionul ăsta, era în construcție atunci.

Ne gândim să urcăm în clasament, asta am discutat și cu jucătorii. Chiar dacă, să spunem 70-80% am fi salvați de la retrogradare, noi ne dorim să urcăm în clasament. Nu mai vreau ca numele Baloteștiului să fie asociat cu retrogradarea. Vreau să fim o echipă care mai urcă în clasament. M-aș bucura ca la sfârșitul campionatului să fim în primele zece și ca numele nostru să nu mai fie confundat cu retrogradarea.”, a declarat Augustin Călin pentru IlfovSport.

Partida dintre CS Afumați și CS Balotești se va disputa sâmbătă, de la ora 11:00, pe Stadionul Comunal din Afumați.

Comments are closed.