Augustin Călin laudă Juventus. ”Mai puternici decât Sepsi”

lun, 01 mai 2017

CS Balotești a întâlnit, în decurs de două etape, primele două clasate în ierarhia la zi din eșalonul secund

CS Balotești este scăpată de emoții, la acest moment, în eșalonul secund, după ce echipa antrenată de Augustin Călin a lăsat o impresie bună în retur. În fapt, devine tradiție în fiecare campionat ca ilfovenii să parcurgă mult mai convingător partea secundă a fiecărui sezon competițional.

Trupa antrenată de Călin a trecut în revistă, în ultimele două etape, echipele care vor face cunoștință cu primul eșalon valoric din campionatul care urmează. De fapt, după partida de ieri din Colentina, adjudecată de gazde, deloc comod, cu 3-1, Juventus a promovat matematic în prima divizie cu șase etape înaintea finalului întrecerii.

”Cred că am lăsat o impresie bună și cu acest prilej chiar dacă am pierdut meciul. Am întâlnit în ultimele două etape primele clasate cu un avantaj clar, în opinia mea, pentru cei de la Juventus. Bucureștenii au o echipă care te presează, te macină, care duce mereu jocul în jumătatea adversă. Este greu să reziști”, a punctat Augustin Călin. Echipierii Baloteștiului au liber astăzi, după ce au susținut două partide în patru zile, și revin mâine la antrenamente pentru pregătrea meciului care vine, cu Olimpia Satu Mare, vineri dimineață, pe teren propriu, în deschiderea etapei cu numărul 33 din eșalonul secund.

Comments are closed.