Atenţi la Chindia. CS Afumaţi pregăteşte duelul cu dâmboviţenii

joi, 27 aprilie 2017

CS Afumaţi revine în campionat sâmbătă odată cu meciul de pe teren propriu cu Chindia Târgovişte.

Dâmboviţenii au trecut la limită, scor 2-1, pe teren propriu, de Luceafărul Oradea şi rămân cantonaţi în zona locurilor cu speranţe la promovare.

Următoarea partidă de campionat le poate completa aspiraţiile celor de la Chindia sau, dimpotrivă, reteza visul încă actual al dâmboviţenilor legat de prezenţa până la finalul campionatului în ecuaţia luptei pentru trecerea în prima ligă.

Cherchez şi compania merg la Afumaţi pe terenul unei echipe „proaspete” care a stat în etapa intermediară de la mijlocul săptămânii. Cum jucătorii antrenaţi de Vasile Neagu au antamat, etapa trecută, pe teren propriu, în disputa cu CS Baloteşti, primul succes în propriul fief din acest sezon, speranţele sunt intacte şi în tabăra ilfoveană.

Mergem la Afumaţi să câştigăm. De fapt, noi abordăm doar la victorie fiecare meci. Nu va fi altfel nici sâmbătă chiar dacă întâlnim o echipă experimentată şi echilibrată. Trei puncte la Afumaţi ar crea un culoar cu adevărat credibil pentru noi în lupta pentru promovare”, a punctat Nicu Croitoru, antrenorul Chindiei, după succesul la limită, 2-1, obţinut în compania „luceferilor” orădeni.

2 de comentarii pentru "Atenţi la Chindia. CS Afumaţi pregăteşte duelul cu dâmboviţenii"
 1. Sorin spune:

  1pauza/2 final sau 2pauza/1final, doua echipe carora le place betuirea si blatuirea.
  Daca afla ce se stie de planul lor, schimba strategia, iese ceva de cota 10-15.

 2. Sorin spune:

  2/1 cota 27.5, Neagu si echipa lui sarbatoresc 1 mai cu cardurile full.
  Ceva firesc la Afumati.

  Sa va spun si de indirecta de la Arad pentru victoria de la Satu Mare?