”Artileria din Domnești n-a nimerit poarta, a tras după avioane”!

lun, 10 august 2020

Cu câteva săptămâni în urmă, președintele echipei ilfovene Viitorul Domnești, din Liga a IV-a, era optimist în privița turneului de promovare, cu o treaptă mai sus, în ciuda faptului că adversarele erau și ele câștigătoare de serii, la Călărați și Prahova. ”Nu am spionat cele două grupări, pentru că eu am încredere în elevii mei, știu ce pot să realizeze”, ne declara președintele Constantin Buhac, înaintea celor două confruntări.

Din păcate, au fost două surprize neplăcute, pentru că Viitorul Domnești a pierdut mai întâi cu CSM Oltenița, 0-1, scor înregistrat și în partida contra celor de la CSO Plopeni. ”În ambele meciuri am jucat destul de bine, dar n-am avut acțiuni concrete pe poartă. În a doua confruntare, artileria din Domnești a ochit doar păsările, n-a avut decât o singură bară. Mă uitam la meci și nu-mi venea să cred, eram peste adversar, dar nu ne duceam spre poartă să înscriem”, recunoștea președintele.

”Eu am făcut tot ce a depins de mine, dar jocul m-a dezamăgit – sunt nouă jucători care au crescut împreună la Sportul Studențesc, toți sunt foști fotbaliști din ligile superioare, nu așa trebuia să arate evoluție lor. Probabil că mulți s-au gândit că-și pierd postul în echipă, dacă merg în Liga a III-a, adică își pierd locul în teren, așa au preferat un fel de non-combat, cu mingii peste sau pe lângă poartă, cu mici greșeli cât să nu-i învinovățească cineva.

Pe 25 august jucăm în finala Cupei României pe zonă, probabil că tragerea la sorți ne va aduce o echipă de Liga a III-a, nu știm exact, vom afla în această săptămână. Ne vom întâlni cu băieții și vom discuta, vreau să știu și eu ce au de gând”, se revolta un pic, președintele.

Comments are closed.