ARD Snagov transferă juniori la CSA Steaua!

mar, 21 decembrie 2021

Da, aș putea să spun că este realizarea acestui an – doi junior mari, Turcu și Ardeleanu, sunt pe punctul de a semna transferuri la CSA Steaua. Mai sunt ceva detalii de pus la punct, însă s-au purtat discuții și cu jucătorii, și totul este în regulă. Sunt cei mai buni fotbaliști ai mei, care evoluau și la gruparea de seniori, fotbaliști care ar putea oricând să facă parte din lotul national al vârstei lor. Și dacă aceste două transferuri sunt ca și perfectate, vă fac cunoscut că mai am trei jucători care au intrat în vizorul echipelor de talie – vor începe negocierile și pentru ei! În treacăt fie spus, la ARD am crescut fotbaliști valoroși de toate categoriile, sunt talentați și atractivi, pentru multe echipe.

Și dacă pornesc de la această știre, putem să spunem că munca noastră a dat roade. Ba mai mult, trebuie să remarcăm că trei din cele patru echipe de junior, U15, U13, și U11, sunt pe podiumul clasamentelor, la jumătatea întrecerii. Însă ceea ce ne bucură cel mai mult este modul de exprimare al fotbaliștilor mei, felul cum gândesc jocul și cum rezolvă situațiile din teren – aș spune că fotbalul jucat exprimă ceea ce muncim la antrenamente, cu acești copii.

Și pentru că toate realizările noastre se bazează doar pe munca proprie, am fost feriți și de accidentări sau alte îmbolnăviri, în clubul nostru este o atmosferă pozitivă, iar asta contează. Da, am încheiat anul cum nu se poate mai bine, dar faptul ne aduce multe obligații pentru viitor. Vom începe activitatea în 2022 mai întâi cu seniorii, cei din Liga 4, pe 10 ianuarie, iar la 5 zile distanță va suna adunarea și pentru junior. Demarăm cu o perioadă de adaptare la efort, apoi urmează cantonamentele și jocurile amicale. Obiectivele noastre pentru 2022 sunt:

Seniori, rămânerea în Liga 4
– Juniori C, D și E, calificarea în play-off-urile Campionatelor la care participă, unde se joacă cu medaliile pe masă

Tuturor jucătorilor și staff-urilor tehnice, cât și primarului din Snagov, le doresc, și prin intermediul site-ului www.ilfovsport.ro, sărbători fericite, iar noul an să le aducă sănătate și îndeplinirea tuturor dorințelor.

Răzvan Ardeleanu,
coordonatorul activității fotbalistice la ARD Snagov, la toate nivelurile

Niciun comentariu

adauga un comentariu