Arbitrii ilfoveni, locul 2 la Cupa Prieteniei

lun, 18 decembrie 2017

In cursul saptamanii trecute, Calarasiul a fost gazda Cupei Prieteniei editia 2017, turneu in care se “lupta” arbitrii arondati Asociatiilor Judetene de Fotbal.

Reprezentantii Ilfovului au avut o prestatie mai mult decat pozitiva, echipa acestora ajungand pana in finala. In ultima partida a turneului, “fluierasii” ilfoveni si-au intalnit colegii din Galati. Meciul s-a incheiat cu rezultatul de 6-1 in favoarea galatenilor.

Desi au reprezentat AJF ILfov la aceasta competitie, arbitrii ilfoveni nu au beneficiat de niciun ajutor material din partea asociatiei, cheltuielile de transport, cazare si masa fiind suportate de fiecare dintre componentii echipei.

Rezultatele ilfovenilor la Cupa Prieteniei 2017:

Grupe
Ilfov – Ialomita – 4-3
Ilfov – Vrancea – 2-2
Ilfov – Constanta – 7-2

Sferturi
Ilfov – Brasov – 2-2 (6-5 d.p.)

Semifinala
Ilfov – Teleorman – 3-3 (8-7 d.p.)

Finala
Ilfov – Galati – 1-6

Componenta Ilfov

Stanescu Florin, Mandita Cristian, Dinu Marius, Coza Ionut, Costreie Adrian, Rasnoveanu Andrei, Manciu Razvan, Gunciu Roberto, Lupsa Adrian, Iordache Hassan, Deaconu Laurentiu, Scumpu Felix, Sabau Dragos, Colita Gabi (Antrenor).

Din pacate, echipa ilfovenilor a intampinat si ceva probleme medicale.
In partida de debut, cu Ialomita, Marius Dinu a suferit o fractura de tibie fiind internat de urgenta la Spitalul Floreasca.
Decanul de varsta, Florin Stanescu, a scapat doar cu un deget de la picior rupt, in timp ce pe Felix Scumpu l-a chinuit teribil o entorsa.
Andrei Rasnoveanu a jucat cu febra pe toata durata turneului iar Roberto Gunciu “s-a distrat” cu cateva infiltratii la genunchi.

Cu toate acestea, “fluierasii” ilfoveni s-au clasat pe locul secund intr-o competitie la care au participat 16 echipe.

Felicitari!

Comments are closed.