Anul oribil al lui Sergio Ramos – nu mai vrea la Real Madrid!

mar, 13 aprilie 2021

În mai puțin de trei luni, Sergio Ramos își va încheia contractul cu Real Madrid. Căpitanul va fi liber începând cu 30 iunie, după o colaborare care a-nceput în 2005! Din păcate, acest ultim sezon la Madrid pare să fi fost cel mai complicat – a fost bântuit de accidentări, iar acum este în carantină, după ce a fost depistat pozitiv la coronavirus, cu câteva zile în urmă.

De la 1 aprilie 2020 Ramos a fost departe de teren, din cauza unor leziuni musculare la gamba stângă. De atunci, fotbalistul, care a împlinit 35 de ani, a stat în tribune, încurajându-și coechipierii, dar nici asta nu va mai putea face, o bună bucată de vreme, din pricina infectării cu COVID-19.

Ramos a ratat în sezonul actual două din cele mai importante jocuri – cel cu Liverpool, din Liga Campionilor, și El Clasico împotriva eternei rivale FC Barcelona, și nici miercuri nu va fi pe Anfield, la returul cu englezii, unde spaniolii au de apărat un scor de 3-1. În privința contractului cu Real, acesta nu vrea să-l mai prelungească, chiar dacă alte oferte nu sunt cunoscute, Sergio Ramos fiind liber de la 1 ianuarie, să semneze cu orice echipă.

Niciun comentariu

adauga un comentariu