Analiza etapei din Liga a 4-a, Seria 1 | Demonstrație de forță oferită de Glina și Chitila

mie, 12 octombrie 2016

Sâmbătă, în Seria 1 din Liga a 4-a de Ilfov, Glina și Chitila au oferit o demonstrație de fotbal pentru celelalte echipe ale seriei.

Dacă Dărăștiul a fost o echipă mult prea mică pentru Chitila care continuă să defileze (ca în fiecare an) în Liga a 4-a, Glina a distrus echipa din Măgurele cu un incredibil 13-0 chiar în deplasare. Cele două s-au instalat fără emoții în fruntea seriei și așteaptă să se dueleze.

Crevedia și-a focusat toată atenția spre echipa a 2-a, pierzând și la Periș, în timp ce Buftea a înregistrat o nouă victorie într-o deplasare grea.

VEZI CLASAMENTUL lA Zi

Bragadiru și Floreasca și-au asigurat și ele punctele, în timp ce la 1 Decembrie a avut loc surpriza rundei, o înfrângere la scor pentru Ciorogârla.

bara

Seria 1, Sâmbătă:

ACS PERIS – ACS VOINTA CREVEDIA 1-0
ACS VIITORUL DOMNESTI – ACS DE SANATATE VOINTA BUFTEA 3-5
CSO BRAGADIRU – SC FC VOLUNTARI SA 3-1
1 DECEMBRIE – CS SPORTUL CIOROGARLA – 4-1
ACSF ATHLETICO FLOREASCA – ACS METAL PLAST JILAVA – 4-1
CS DARASTI – SC FC CHITILA –0-10
ASC MAGURELE – AS GLINA 0-13

5 de comentarii pentru "Analiza etapei din Liga a 4-a, Seria 1 | Demonstrație de forță oferită de Glina și Chitila"
 1. happy spune:

  RUSINE ILFOV SPORT! anul trecut, nu era articol in care sa nu fie adusa vorba despre Magurele si despre marele ei antrenor Ovidiu Rusu, desi erau o echipa mai mult decat modesta,care nu cred ca a fost vreodata mai sus de locul 5. O echipa de tarani care nu stiau decat sa joace la rupere si sa injure arbitrii si adversarii tot meciul. Acum cand ia bataie cu 13-0 acasa, nu mai zice nimeni nimic? Sa va fie rusine!

  • Nimeni spune:

   Ai mare dreptate,aia de la magurele sunt niste tarani opariti care joaca doar la rupere si la intimidare,habar nu au de fotbal,vai de curu’ lor…marea echipa din Magurele :))

 2. Gabi spune:

  O sa ia peste 10 si dela Chitila etapa asta

 3. unul spune:

  Ce de fotbalisti pe aici…….momentan tot in liga 4 jucati si voi

 4. Gabi spune:

  Pentru ca ai vb urat, o sa va dam 12