Alexandru Dedu: ”A fost non-combat, sunt deranjat”!

mie, 10 martie 2021

Cu doar câteva luni în urmă, mai precis în decembrie, 2020, președintele Federației ieșea public și vorbea despre evoluția jucătoarelor din naționala de senioare, participantă la Campionatul European din Danemarca. ”…Locul ocupat după Campionatul European nu mă satisface. Nu este nicio problemă să pierzi, dar contează și cum pierzi și de non-combat sunt deranjat”, a mai precizat Dedu.

Ieri, în runda a 12-a a Ligii Feminine de Handbal, CSM București a terminat la egalitate cu CSU Cluj-Napoca, scor 27-27, în chiar primul meci al zilei. Adică echipa clasată pe primul loc, care are o linie de clasament impresionantă, 11 victorii și un egal, și o zester de 34 de puncte, a făcut meci egal cu lanterna roșie, CSU Cluj-Napoca, un team care avea, la ora meciului cu Bucureștiul, doar o singură victorie, în fața Gloriei din Bistrița, și aia cu cântec!, și 9 înfrângeri, ce-i completau la 3, numărul de puncte din clasament.

La multe din casele de pariuri le-au crăpat pereții, li s-au blocat aparatele de înregistrare, ba chiar s-au anunțat și câteva falimente, spun gurile rele. Clujul avea 25 cotă la victorie și 35 la meci egal – lumea râde de cei care au stabilit aceste cote și au pierdut, considerând că analiza lor n-a avut o bază reală, că nu s-a luat în calcul și faptul că multe din jucătoarele Capitalei urmează să plece și s-au asigurat să nu rămână cu salarii restante. Eu spun că sunt răutăți!

Dar trebuie să recunosc că așteptam ca președintele Federației să dea și el o explicație, că tot se pricepe la non-combat, ba chiar și de la Comisia de Disciplină așteptam să se autosesizeze, să ceară câteva puncte de vedere echipelor, arbitrilor, Federației. Și apropo de arbitrii noștri autohtoni, nu prea ai cum să-i mai tragi de urechi, din moment ce aceste meciuri surprinzătoare le realizează echipele între ele. Nu le suspectez deloc pe cele două fete de la Neamț, dar spun că este o lecție rușinoasă pe care au învățat-o din partea unor jucătoare cu pretenții.

Comments are closed.