Alex Filip rulează pe bicicletă pentru a-și atinge un nou vis

lun, 04 ianuarie 2016

Rezident în localitatea ilfoveană Corbeanca, Alex Filip nu are timp de odihnă. Pătruns în Top 10 în Campionatul European, pilotul de raliuri a început antrenamentele. Ieșit la o tură cu bicicleta în dimineața de duminică, la – 12 grade Celsius, el și-a testat noul echipament. Pentru acest an, pilotul își propune să continue campania europeană cu trei sau patru prezențe la volanul noului Renault Clio R3T.

La început de an, Alex Filip a postat pe contul său de Facebook următorul mesaj: ”Alege-ți un vis, planifică-l și du-l la îndeplinire indiferent de cât de greu este de realizat. Asta îți și îmi doresc pentru 2016. Ieri, după ce a ieșit la antrenament, pe bicicletă, el și-a prezentat și concluziile: ”chipamentul Castelli își face datoria. Ceasul Polar V800 funcționează ca vara. Inima bate mai tare fiindcă sângele e mai gros. Ghetele Lake 303 cu sistem SPD îmi țin piciorul cald, cu toate că am probleme cu circulația periferică. Ceaiul fierbinte a înghețat în bidon. Nu sunt singurul nebun. Am fost 6 băieți și o fată”.

Cât privește anul trecut, Alex Filip a declarat pentru Ilfov Sport: Consider că a fost un an de excepție. Am avut alături de mine partenerii tradiționali și am reușit să atragem încă un brand cu putere, la propriu și la figurat, mă refer la Rombat. Am avut un sezon mai destins din punct de vedere financiar, așa încât nu am fost nevoit să facem tot felul de restricții care, automat, se oglindesc în rezultatul sportiv. Din punct de vedere sportiv, am reușit să evoluam, iar victoria din Elveția, dar și intrarea mea în Top 10 al clasamentului ERC3 sunt obiective pe care le credeam de neatins. Legat de interes, m-am bucurat de un interes sporit din partea presei, poate și pentru că steagul național prezent în competiții internaționale, peste hotare, îți dă un sentiment aparte. Am încercat să ne reprezentam drapelul cu fruntea sus și să promovăm țara noastră pe cât de mult posibil.

Comments are closed.