AJF Ilfov pluteste in deriva | Instanta suspenda echipa Buhac pe termen nelimitat!

joi, 30 septembrie 2021

Este cale lunga pana la lamurirea situatiei delicate in care se afla AJF Ilfov.
Practic, organizatia care guverneaza fotbalul ilfovean a ramas fara conducere si pluteste in deriva de cateva luni.

Asa cum anuntam acum cateva saptamani, satui de stangaciile demonstrate in ale managementului de cei care si-au dorit suprematia fotbalului ilfovean, membrii asociati s-au intalnit si au stabilit componenta unui Comitet de Urgenta care sa se ocupe de bunul mers la nivel competitional.
In acest fel s-au putut relua competitiile de fotbal.

Cat privesc organele de conducere ale AJF Ilfov, acestea inca “se bat” prin salile de judecata…

La data de 06 Iunie 2021, Razvan Ardeleanu, Presedintele clubului ARD Snagov, nemultumit de evenimentele insalubre petrecute la Adunarea Generala din 20 Mai 2021, dar si de cele intamplate ulterior, a solicitat prin avocat catre Judecatoria Buftea emiterea unei Ordonante Prezidentiale pentru suspendarea hotararilor Adunarii Generale de alelgeri din 20 Mai 2021.

In 18 Iunie 2021, se depune pe rol la Judecatoria Buftea Dosarul 21845/94/2021 pentru modificari acte constitutive. Dosarul este depus de petenta Asociatie Judeteana de Fotbal Ilfov prin reprezentant. Practic se dorea oficializarea rezultatului alegerilor din 20 Mai 2021.

Solutia pentru acest Dosar este data in urma sedintei din 23 Septembrie 2021 si blocheaza practic oficializarea noii oranduiri ale organizariei din cartierul Berceni.

“Intemeiul art. 413 alin. 1 pct. 1 C.proc. civ., suspenda judecata cauzei pana la solutionarea definitive a dosarului nr. 18978/94/2021 aflat pe rolul Judecatoriei Buftea.”

Practic procedura de investire a alesilor din 20 Mai 2021 este suspendata pana  la finalizarea dosarului deschis de ARD Snagov prin Razvan Ardeleanu.

Surpriza a venit in cursul zilei de 29 Septembrie, atunci cand Judecatoria Buftea a anuntat ca respinge apelul pe care AJF Ilfov l-a facut in dosarul de suspendare a Hotararilor din cadrul AG din 20 Mai 2021 dar si a Hotararilor descrise intr-un  mod absolut fantastic de asa-zisa Comisie de Solutionare a Contestatiilor.
Solutia este definitiva!

Din acest moment se vor declansa lucrarile pentru solutionarea cazului pe fond in dosarul depus de ARD Snagov, lucru care ar putea dura luni intregi pana la solutionarea cazului.
Pana atunci, conform dispozitiilor Judecatoriei Buftea, Hotararile descrise mai sus raman suspendate.

Practic in acest moment, ca de multa vreme de altfel, conducerea forului fotbalistic judetean pluteste in aer din cauza incompententei si a lipsei de viziune in management.

In urma de deciziilor Instantelor, cativa membri afiliati i-au supus atentiei domnului Buhac Constantin faptul ca ii este interzisa orice activitate la nivel de AJF Ilfov.
De altfel, membrii vor solicita „predarea stafetei” catre Comitetul de Urgenta. In cazul in care Constantin Buhac nu se va supune acestor solicitari, reprezentantii cluburilor vor depune plangere penala impotriva acestuia.

Ramanem aproape de cele ce se vor intampla la nivelul AJF Ilfov, organizatie care ar trebui sa dea dovada de profesionalism si performanta sportiva dar si manageriala.

2 de comentarii pentru "AJF Ilfov pluteste in deriva | Instanta suspenda echipa Buhac pe termen nelimitat!"
 1. Membru afiliat spune:

  „Mihaela dragostea mea”

 2. Tot afiliat și eu spune:

  Stați liniștiți ca Buhacul trădător își vede de treaba și conduce AJFul fără să-i pese de ce spune justiția. Încalcă regulamentele si toată ziua este în birourile de la IMBG acompaniat de Nicu Sânge cel mai mare infractor din istoria ajf Ilfov, de Mugurel Porumbacu alias noul Sukă Dragomir din vremurile nu demult apuse.
  Bai fraților am ales pana am cules dar schimbarea nu a mai venit și din păcate mergem din prost în mai prost și groapa se adâncește pe zi ce trece.
  Circula un zvon ca se pregătește la Berceni o noua echipa manageriala avându-l în frunte pe Paul Terteleac, din umbra același uzurpator șef Sânge Niculae și coarda de Fane Poienaru!!!
  numai expirați și depășiți, hoti și manglitori se auto-propun la conducerea AJF Ilfov, chiar nu se gaseste o persoana cu cazierul curat și o echipa tânără sa schimbe imaginea fumurie a fotbalului din Județul nostru????
  Trezirea ca ne mănâncă ăștia mai rău decât Covidul!!!

adauga un comentariu