AJF Ilfov | Alegerile au trecut, circul continua | “Specialisti la inginerii”

sâm, 29 mai 2021

Dupa ce si-au dat cu stangul in dreptul, ca niste ageamii in ale judecarii si interpretarii regulamentelor si legilor in vigoare, membrii Comisiei de validare a voturilor, aceeasi ca ai Comisiei de solutionare a contestatiilor, au apelat la un absolvent de drept.

Sau poate s-au metamorfozat peste noapte intrunul…
Sau poate doar le prisoseau prin buzunare niste sume de bani…

Comisia sus-numita vine astazi pe piata cu un alt process verbal, poate la fel de amuzant ca cel de ieri. Stilul cazon-avocatesc musteste si parca-i si vedem pe cei trei membri ai comisiei imbracati in roba de avocat. ( 🙂 )

Sa facem lumina!

Imediat dupa alegeri, Presedintele ales Buhac emite o Decizie prin care

“Se convoaca in data de 28.05.2021 ora 17.00, comisia de validare a voturilor constituita in Adunarea Generala Extraordinara de Alegeri din 20.05.2021 pentru a solutiona contestatiile depuse…”.

Convocarea nu mentioneaza nici macar un articol din Statut…

In decizia comisiei cu pricina, datata cu 28.05.2021, se incearca “ingineria”, procedeu pregatit pentru cei care au citit doar titlul “Dineu cu prosti”, dar nu au vazut piesa.

Se incearca argumentarea acestei intalniri de solutioanre prin introducerea prevederilor Art. 50 alin 2 si Art. 53 alin 6 din Statutul AJF Ilfov.
Articolele respective spun ca

“In situatii exceptionale, Presedintele AJF Ilfov poate infiinta si alte comisii in conformitate cu dispozitiile prezentului Statut, normelor si directivelor FRF, FIFA si UEFA.”

Cu totul de acord, dar… Comisia invocata este intr-o totala lipsa de legalitate.
Comisia invocata de Presedintele Buhac, in conformitate cu normele legale, isi inceteaza activitatea in momentul in care s-a incheiat procesul verbal al Adunarii Generale.

Comisia respectiva judeca doar eventualelor contestatii depuse in timpul Adunarii Generale Extraordinare de alegeri si…cam atat.

O simpla consultare a unui specialist in drept sportiv ar fi facut lumina in acest caz, cel al contestatiilor.
Conform legilor, regulamentelor si a Statutului, la acest moment exista un Comitet Executiv consfintit de votul din 20.05.2021. Eventualele contestatii se pot depune doar la Instanta imediat dupa ce dosarul de modificare in Registrul Special al Asociatiilor si Fundatiilor este depus.

Catavencu loveste din nou

Contestatiile lui Nita Marin si Grecu Constantin nici macar nu s-au pus in discutie in timpul Adunarii Generale, si prea putin de Comisia de contestatii.
Aceasta din urma a decis, chiar daca in ilegalitate, ca aceste contestatii “au ramas fara obiect si ca nu mai este necesara pronuntarea fondului.”
In aceste cazuri “specialistul” nu a mai venit cu niciun articol de lege sau Statut (sic!).

Penibilitatea situatiei, pe care si-o asuma aceasta Comisie, ilegal constituita, este ca hotaraste urmatoarele:

“Anularea Procesului Verbal al Adunarii Generale Extraordinare”

si dispune:

“Organizarea unei noi Adunari Generale.”

Il intrebam retoric pe “specialistul in drept” la care au apelat membrii comisiei fantoma pentru redactarea hotararilor si deciziilor fantasmagorice:

Ce Comisie poate anula Procesul Verbal al unei Adunari Generale sau Adunari Generale Extraordinare?
Ce comisie a AJF Ilfov poate convoca Adunarea Generala sau Adunarea Generala Extraordinara?
Da cu virgula? Cam da!…

Solutiile vi le dam noi, gratis de aceasta data

Solutiile de mai jos sunt bazate pe legi, regulamente si Statutul AJF Ilfov, solutii pe care vi le transmitem cu titlu gratuit pentru simplu motiv ca, spre deosebire de multi, noua chiar ne pasa de fotbalul ilfovean!

1. In acest moment AJF Ilfov are un Presedinte si un Comitet Executiv conform vointei membrilor AJF Ilfov exprimate in AG din 20.05.2021. Acestia trebuie sa fie validati de Instanta insa.

2. Eventualele contestatii privind procedura de vot sau incalcarea acesteia, se pot depune la Judecatorie imediat dupa depunerea dosarului de validare.

3. Doar Instanta poate sa anuleze deciziile consfintite in Procesul Verbal al A.G. Extraordinare din 20.05.2021 in cazul in care se constata neregularitati, ilegalitati sau vicii de procedura.

4. Conform Art. 31 din Statutul AJF Ilfov, „Convocarea Adunarii Generale Extraordinare”, doar Comitetul Executiv si 2/3 din membrii afiliati pot convoca Adunarea Generala Extraordinara de alegeri.

5. Mare atentie! Daca cele 2/3 din membrii afiliati declanseaza procedura de alegeri prin convocarea A.G. Extraordinare, Comitetul Executiv al Presedintelui Mitica Craciun va fi responsabil de organizarea alegerilor intrucat Comitetul Executiv al Presedintelui Buhac nu este validat inca.

Cristian Manea

21 de comentarii pentru "AJF Ilfov | Alegerile au trecut, circul continua | “Specialisti la inginerii”"
 1. 🙎🏻‍♂️ spune:

  Niște jeguri! Niște frustrați ! Ați spus și ați țipat ca aia fura, ca fac ca dreg. Vreau sa știu dc sunteți așa disperați sa obtineți aceste funcții, in loc sa duceți acest județ unde ii este locul pe harta fotbalului. Eu cred ca propriile interese primează. Țineți-vă bine încep artificiile, se lasă cu judecată și cu dosare, mai bine îți vedeai de treaba ta buhacule! Acest scenariu este demn de fotbal la MAX cu mailonga ăla 😂😂😂😂😂 sa fiți de ras și de batjocura!

 2. 🙎🏻‍♂️ spune:

  Niște panarame! Niște frustrați ! Ați spus și ați țipat ca aia fura, ca fac ca dreg. Vreau sa știu dc sunteți așa fdisperați sa obtineți aceste funcții, in loc sa duceți acest județ unde ii este locul pe harta fotbalului. Eu cred ca propriile interese primează. Țineți-vă bine încep artificiile, se lasă cu judecată și cu dosare, mai bine îți vedeai de treaba ta buhacule! Acest scenariu este demn de fotbal la MAX cu mailonga ăla 😂😂😂😂😂 sa fiți de ras și de batjocura!

 3. 🙎🏻‍♂️ spune:

  As spune asta de o mie de ori! Sa dea Dumnezeu sa nu vina nimeni la vot! Ca va bateți joc de oameni

 4. Mircea Geoana spune:

  Mihaela dragostea mea !

 5. Membru afiliat spune:

  As avea o intrebare pentru cei care sunt nemultumiti de actualul presedinte! Domnilor unde erati in ultimii 5 ani cand Mitica Craciun impreuna cu Nita si Sange erau la „butoane” si faceau numai nenorociri? Atunci de ce nu erati atat de frustrati ca acum? Sau erati si voi dintre cei care aveau numai avantaje? Si apropo numai amenintati atat de mult cu dosare, plangeri, etc …(se stiu cei care sunt in spatele tastaturi cu… @spune – aceeasi care au i-au facut pe membrii afiliati sa iasa de pe grupul oficial AJF Ilfov – whatsApp) ca nu speriati pe nimeni!

 6. Observator cu drept de vot spune:

  Domnule Buhac, înțeleg aceasta mutare și recunosc ca este făcută cu mâinile curate, înțeleg ca aveți și Statutul de partea dumneavoastră, statut modificat de idioții aia de Grecu, Sange și Nita, cât și prostiile făcute de Blagoe secretarul, im cadrul adunării generale !
  Desii cum am spus, înțeleg ca aveți nevoie de un CEX care sa va fie favorabil, nu un CEX ostil, vreau sa va întreb, de ce la alegeri, v-ați dezis tocmai de cei care au fost vârfurile de lance in lupta cu fosta conducere, de ce ați bătut palma cu Sange și Gelu Apostol ?
  Dacă Jucați cinstit din prima, nu mai era nevoie de manevra asta, băieții din spatele dumneavoastră dacă nu și-au dat seama, poate ca citesc acest post….sa înțeleg ca acum va mustra conștiința sau va urmăriți iarăși interesul ?
  Nu toți membrii afiliați sunt prosti domnule Buhac, votul meu l-ați avut nu pentru ca v-am simpatizat sau ca mi-a sunat telefonul, v-am votat pentru echipa din spatele dumneavoastră, băieții aia pe care i-ați tradat pe 20 Mai, urmărindu-va interesul personal !
  Sper pentru binele AJF, ca macar acum in ceasul al 12 sunteți cinstit și doriți binele fotbalului Ilfovean,

  • Membru afiliat cu drept de vot (ca si tine) spune:

   In acest moment avem urmatoarele situatii:
   1. Un organ de conducere invalidat de instanta si neinscris in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor
   2. Un Comitet Executiv incomplet ca urmare a unei Hotarari luate de o comisie ilegitima de solutionare a contestatiilor constituita dupa incheierea procesului electoral
   3. NU se poate constituii Comitetul de urgenta AJF ca urmare a hotararii de reluare a procesului electoral pentru vicepresedinti
   4. Numarul membrilor Comitetului Executiv ales la 20.05.2021 in cadrul Adunarii Generale Extraordinare este, prin decizia Comisiei de solutionare a contestatiilor, sub numarul minim de 50% si in consecinta nu pot lua hotarari.
   5. Comitetul Executiv in forma aceasta nu poate hotari convocarea unei Adunari Generale Extraordinare, asa cu sugereaza Comisia de solutionare a contestatiilor
   6. Doar memrii afiliati (2/3 dintre noi) pot convoca o noua adunare extraordinare la care pot participa si alti candidati.
   Acum platim cu toti pentru „gluma” facuta de dl. Buhac de a candida pentru functia de presedinte al AJI Ilfov (conform propriei declaratii), si pentru „foamea” de functii a pierzatorilor tradati de propriul candidat.

   • Un cetățean cu drept de vot spune:

    Citesc și ma minunez !
    Mai oameni buni, lucrurile sunt cât se poate de simple !
    Organizatorii alegerilor au fost cei din fosta conducere, așadar orice aveți de reproșat și orice acuzații, trebuie îndreptate către dânșii !
    Din ce am văzut eu, la adunarea generală, au fost votați aceleași 3 persoane in doua comisii, cea de validare a votului ( care și-a declinat foarte corect răspunderea ulterior ) și comisia de analizare a contestațiilor, ( ce care a constatat ca procedura de vot nu a respectat statutul, și ca pentru posturile contestate, nu sa îndeplinit criteriul OBLIGATORIU al obținerii de jumătate plus unu din voturi )
    Nu înțeleg de ce revendica autorul articolului ca fiind statutar alesi niște candidați, care practic au fraudat votul, întrucât la copii și juniori, domnul Ardeleanu, neobținând jumătate plus 1 din voturi, adică 12,5 ( constituțional nu exista rotunjire la numărarea voturilor), trebuia automat sa între la balotaj cu ceilalti doi candidați, Porumbacu și Patan iar la Vicepreședinți, nimeni nu a obținut jumătate plus 1, întrucât domnul Popescu a obținut doar 22 de voturi din 43, jumătate plus 1 însemnând 22,5 !
    Concluzie, cei care au fraudat votul cu ajutorul organizatorilor striga hotii, curat murdar domnule Cațavencu !

    • DNA spune:

     Mai cetățeanule cu drept de vot, parol monșer BUBICO, jumătate plus 1 din 43 înseamnă 23 adică 22+1 (votul furat și transefarat către Tănase) sa facă și el 14 ca nea Nicu Sânge ca deh era pe locul 3 inganfatul și increzutul ala de la Măgurele.
     Da explicația este clara domnilor, FRAUDA de care vorbesc Porumbacu și Tanese, a fost făcută de gașca pierzătoare!!!
     Ma scuzați domnilor dar mergeți din prost în mai prost și va vom taxa grav!!!
     Nea Costică ai promis transparenta și lucruri noi la Ajf Ilfov, dar se pare ca ești la mai multe capete și promisiunile făcute în campanie către toți aliații tai se întorc cu vârf și îndesat către tine.
     Deh monșer parol nu pot mulțumii pe toată lumea… răbdare cocoșei… răbdare!!!

    • Membru afiliat spune:

     Ne jignesti inteligenta daca afirmi ca alegerile au fost organizate de vechea conducere, (dupa cat de mult au muncit si umblat din casa in casa dupa semnaturi).
     Constat ca esti sub pseudonimul „un cetatean cu drept de vot” se ascunde unul care nu intelege o iota din Statut.
     Ai auzit de vot uninominal ?
     Ai inteles de ce se fac doua tururi de scrutin in cazul in care nu se realizeaza 50+1% la Vicepresedinti ? si care e procedura
     Gasesti in Statut ca pentru reprezentantii cluburilor cu activitate exclusiva de copii si juniori trebuie doua tururi de scrutin ?
     Apropo, e cumva Porumbacu angajat la un asemenea club, si putea candida ?
     Dar Serban, ce calitate are in organigrama C.S. Branesti ?
     Suntem in aceasta situatie pentru ca Statutul, asa cum e nu, a fost respectat

 7. Niste prosti spune:

  Tot citesc si ma minunez de sintagma “jumatate plus unu”.
  Aceasta inseamna majoritate simpla.
  Spre exemplu: sunt 37 membri cu drept de vot. Sunt doi candidati. De cate voturi are nevoie un candidat pt a castiga? Raspunsul este 19 voturi. Dupa logica de la Chiajna, jumatate plus unul inseamna 18,5 + 1 = 19,5 si, prin rotunjire, 20. Celuilalt i ar ramane 17 voturi. Asta inseamna ca, in situatia in care voturile ar fi 19 si 18, alegerile ar trebui repetate pana cand Porumbacul ar face 20 voturi.
  Bai oameni buni, si daca ati dori sa votati pe unul ca asta, cu ce v ar putea ajuta un asemenea personaj sau cu ce ar putea ajuta mintea lui fenomenul fotbalistic? Va dati seama cum ar fi sa va numere unul ca asta cartonasele sau sa imparta domnia sa amenzile?
  Porumbacule, nu mai bine ramai sa indoi baremurile la… cursa de 100m plat?

 8. Aveți bun simt spune:

  Am fost la adunarea generala si nu am votat nici Porumbacu NICI Ardelean, pentru simplul fapt ca, desii clubul meu are inscrise in campionat mai multe grupe de copii si juniori,decat Chiajna si ARD Snagov, iar la liga a 4 a, avand chiar OBLIGATIA sa jucam cu juuniori in deschidere, nu am fost lasati sa votam !
  Noi ne cinsideram discriminati si daca nu se schimba modul de abordare, la urmatoarea adunare generala, , neavand reprezentant in CEX si pentru copii nostrii, vom solicita derogare si vom retrage grupele de copii din campionat !
  Este absiolut deplasata politica domnului Ardeleanu, de a se considera discriminat, atata timp cat eu si TOATE ECHIPELE DE LIGA A 4 A, cea mai importanta competitie a AJF, nu am putut sa alegem un reprezentant si pentru copii nostrii !
  Indemn pe aceasta cale toate cluburile de liga a 4 a sa sustina la adunarea generala, ca toate cluburile ce au copii si juniori inscrisi in campionat sa poata vota, pentru reprezentantii copiilor si juniorilor !

  • Membru afiliat spune:

   Dvs sunteti total pe dinafara. Reprezentantii Ligii 4 isi aleg NUMAI reprezentantul lor, adica voteaza 14 cluburi (sau cate echipe sunt la acest nivel) pentru locul Ligii 4 din Comitetul Executiv. Chiar daca in club de Liga 4 are si grupe de juniori si copii, ei isi vor alege reprezentant numai pentru nivelul cel mai inalt la care activeaza. Pt reprezentantul cluburilor cu activitate EXCLUSIVA de copii si juniori au votat (pt alegerea reprezentantului lor) numai cluburile care desfasoara activitate exclusiva de copii si juniori.
   DECI: vai steaua unuia ca asta care voteaza si totusi nu stie ce are de facut :((((((((

   • Aveți bun simt spune:

    Domnule membru…afiliat……
    Un cap pătrat, nu poate face diferența între reprezentant și votant ?
    Statutul spune ca se vor alege 2 REPREZENTANȚI AI CLUBURILOR CU ACTIVITATE EXCLUSIVA DE COPII ȘI JUNIORI, nu spune absolut nicăieri ca voteaza doar reprezentanții cluburilor cu activitate exclusiva de copiii și juniori !

    • Membru afiliat spune:

     Nu vrei și invers, un reprezentant al cluburilor cu activitate exclusivă de copii și juniori să voteze și reprezentantul Ligii a 4-a sau a 5-a, pentru Comitetul Executiv ?
     Cine cunoaște cel mai bine ce înseamnă activitatea acestor cluburi ?
     Ai auzit de autofinanțare ? sau tu obișnuit cu mâna întinsă la bugetul primăriei, ai habar de acest sacrificiu ?

     • alt membru afiliat spune:

      Cum ar veni, dumneata ne spui ca avand DOAR grupe de copii si juniori poti sti ce inseamna activitatea unui club.
      Mai, nenea membru afiliat…sa le spui si celor de la Viitorul CT(de exemplu) ca sunt niste idioti fiindca tin echipa de Liga I degeaba.
      Ei sa-si vada de copii si juniori, avand echipa in Liga I nu au cum sa cunoasca ei activitatea clubului.
      Si sa nu mai voteze in AG a FRF fiindca nu au cunostinta ei despre asa ceva….Tulai Doamne!!!

     • Membru afiliat spune:

      Nu înțelegi nimic, eu spun că un membru afiliat la FRF, AJF are dreptul la un singur vot.
      Desemnarea reprezentanților în organul de conducere este prevăzută în Statut și clar specificat cine poate vota
      Și dacă tot ai făcut trimitere la Academia Viitorul, poate îl întrebi pe dl. Bivolaru unde și-a exercitat dreptul de vot (asta doar în situația în care îl cunoști)

 9. Fotbal curat - murdar spune:

  Va salut pe toți și va transmit un mesaj clar și la obiect.
  Aveți în cap doar interesele voastre meschine iar balacareala asta ieftina credeți ca rezolva ceva??? Sunteți niște oameni de 2 lei, nu va gândiți ca, de 1 an și 5 luni fotbalul este OPRIT din cauza pandemiei???
  Va întrebați asa retoric câte echipe mai exista sau câte se mai înscriu în campionatele NEorganizate de AJF Ilfov???
  Câți jucători de la Liga 4 și 5 s-au lăsat din aceasta cauza???
  Sutele de Copii și juniori ce fac în aceasta perioada fără FOTBAL???
  Arbitrii… dacă mai exista acest segment???
  Porniți fotbalul la Ajf Ilfov și organizați campionatele!!!

  • Membru afiliat spune:

   La vecinii nostri din Prahova s au jucat etape de campionat.
   La vecinii nostri din Giurgiu la fel.
   La Bucuresti sunt vreo 200 echipe care joaca: seniori, juniori si minifotbal. TOTI CU TESTE SAPTAMANALE.
   La noi, la Ilfov, am jucat cateva meciuri pe care le am ANTEDATAT si TOATE ASTEA pt ca Domnesti a lui Buhac sa se duca la barajul pt Liga 3.
   La baraj, ce ziceti? I au batut niste copii de la Clinceni 2 nascuti in 2002-3-4-5.
   Baaaaaaaa, am dat din lac in putz.
   Huoooo, suntem cei mai prosti din tara!!!!!!

   • Aveți bun simt spune:

    Deșteptul lui peste prăjit, ce vrei sa facă Buhac intr-o săptămâna ? El este vinovat ca Mituca și Marin Gogosaru impreuna cu Sange, au dormit 1 an pe banii nostrii.
    Cine trebui sa se ocupe de demararea campionatelor, nu cumva aia despre care fac vorbire mai sus ?
    Cum sa demarezi un campionat intr-o săptămâna, fara vize, fara terenuri omologate, cu doar cateva echipe înscrise ? Dac aveți soluția, duceți-va peste el sa înceapă !
    Clubul meu este pregatit cu cerere făcută și cu datoriile la zi !
    Nu vreau sa ii iau apărarea Bihacului, dar înțeleg situația și nu îmi place gargara ieftină !