Afumațiul se revoltă. Săgeți către arbitraj și adversari

mar, 23 octombrie 2018

CS Afumați a plecat cu un punct de pe Giulești la capătul unui joc tensionat cu Rapid

Rapid nu a putut trece în propriul fief de CS Afumați la capătul unui meci în care oaspeții au acuzat, printre altele, și neacordarea unui gol valabil venit pe final de meci dar anulat de centralul partidei, Mădălin Marinescu, pentru un fault în atac. Ilfovenii acuză și tratamentul la care au fost supuși în special de antrenorul gazdelor, Daniel Pancu, și de puternicul atacant Matulevicius care au pătruns pe teren, la o fază din ultimele secvențe ale partidei, agitând și mai mult spiritele pe final de joc. ”Consider că în meciul cu Rapid am pierdut două puncte, prin vicierea clară de rezultat pe care a reuşit să o facă arbitrul Marinescu. Avem şi o mare dezamăgire asupra băncii tehnice a celor de la Rapid, a celor care au intrat pe teren şi ne-au bruscat jucătorii în timpul meciului, un lucru nepermis de regulament, însă trecut cu vederea de central. Nu aveau de ce să reacţioneze în felul acela, la o decizie a arbitrilor, nicidecum să meargă să-mi strângă jucătorii de gât sau ce au făcut. Totodată, vreau să precizez că echipa noastră are dreptul de a promova. Să lase la o parte speculaţiile echipele care spun că noi nu avem acest drept. Dacă, din punct de vedere sportiv, vom fi noi aceia care vom termina pe primul loc, să fie clar, avem dreptul la promovare”, a comentat, pentru Liga2.ro, ”secundul” echipei din Afumați, Cristian Vaida.

Afumațiul a reacționat oficial

Clubul ilfovean a postat pe pagina de facebook un comunicat oficial legat de ceea ce s-a petrecut în Giulești.
DANIEL PANCU, UN MODEL DE ANTRENOR CE NU TREBUIE URMAT!Un meci de mare angajament fizic si tactic între două echipe valoroase ale Ligii 3 a fost umbrit de două momente nedorite:- un gol perfect valabil anulat eronat de arbitrul meciului, care ne-ar fi adus o victorie meritată dupa evoluția jocului- în urma unor mici altercații pe teren între jucători, antrenorul debutant Daniel Pancu, sub pretextul aplanării conflictului, a intrat pe teren bruscându-i pe doi dintre jucătorii noștri! Totodată a instigat și alte persoane de pe banca de rezerve a echipei Rapid, dintre aceștia remarcându-se negativ fostul jucător de liga 1, Deivydas Matulevicius. Solicităm comisiilor de specialitate din cadrul FRF să ia măsuri drastice împotriva celor care nu aveau ce să caute pe teren și s-au manifestat violent, pentru a descuraja viitoarele acte de huliganism. CS Afumați promovează și încurajează fair-play-ul în fotbal”, se arată în comunicatul celor de la CS Afumaţi.

Daniel Pancu i-a sunat pe ilfoveni

Lupta pentru supremație în C2 este una interesantă și implică, în special, cele două formații care s-au înfruntat în Giulești. Remiza albă rezultată la finalul disputei menține treaz în continuare interesul în lupta pentru prima treaptă a ierarhiei. Având în față un adversar puternic, chiar dacă Vasile Neagu a pierdut jumătate din echipa care făcea o figură frumoasă în trecutul sezon de eșalon secund, rapidiștii nu au putut depăși o apărare ilfoveană exactă pe toată durata partidei. Remiza a tensionat lucrurile iar ieșirile din finalul disputei au stricat un joc altfel atractiv. Daniel Pancu, antrenorul echipei rapidiste, i-a sunat, ulterior, pe conducătorii echipei din Afumați pentru a regla lucrurile neplăcute înregistrate pe final de joc.

4 de comentarii pentru "Afumațiul se revoltă. Săgeți către arbitraj și adversari"
 1. Suporter spune:

  De ce FRF nu ia masuri impotriva arbitrului si celor care au intrat pe teren (Panci si Atacantul Rapidului care a venit in Romania sa castige un ban si face ce vrea dince se vede in filmare)???? FRF se aude….?

 2. De ce spune:

  Răspunsul la întrebare este foarte simplu pt că rapid se numește FC PSD bucuresti

 3. spitalul de nebuni spune:

  fc rapid psd bucuresti trebuie sa promoveze este sarcina de partid ce nu intelegeti

 4. yo spune:

  ce putea sa mai regleze pancu?? cand nu pot pe teren, fura ca in codru!! asta e rapidu!!