Adrian Mihai Zmărăndescu: ”Eu transform pericolul în plăcere”!

lun, 13 februarie 2017

Este fiul lui Cătălin Zmărăndescu, boxer și luptător de MMA, și era firesc să-i calce pe urme tatălui. Seniorul și-a făcut un club în Londra, Zmărăndescu Sports Academy, și el însuși organizează lupte de MMA, dar și meciuri de box la profesionism și semi-profesionism.

Am mai scris despre Adrian Mihai Zmărăndescu, încă din 2015, când a intrat în ringul boxerilor semiprofesioniști pentru prima oară, și tot la Londra. Acum, tânărul vlăstar al familiei Zmărăndescu pare că a căpătat mai mult curaj, dar și ceva experiență, pentru că a ajuns, de o săptămână, pe Tamisa, unde tatăl să i-a programat două bătălii, de data aceasta – una pe 10 martie, la box, categoria 80 kg, iar a doua zi va debuta și în luptele de MMA, împotriva englezului Mick Macvoi.

L-am întrebat pe adolescent dacă poate să facă față la două lupte așa grele, la un interval de numai o zi, iar el mi-a replicat: ”Eu transform pericolul în plăcere”…, iar pentru mine asta înseamnă că Zmărăndescu Jr. are inimă de leu, ba chiar pare mai neînfricat decât tatăl său. Face antrenamente zilnice cu părintele său, unele destul de dure, în Sala Clubului la care a fost legitimat, Zmărăndescu Sports Academy.

”Aici se cere spectacol, iar eu am mai făcut meciuri bune și oamenii mă cunosc. Îmi fac treaba bine în ring, sunt pregătit, mai ales că tata este lângă mine”, încheia luptătorul Adrian Mihai Zmărăndescu, la doar cei 17 ani ai săi. Vom mai reveni cu amănunte, până la ora celor două meciuri. (Ionel Pană)
zmarandescu2

1 comentariu la "Adrian Mihai Zmărăndescu: ”Eu transform pericolul în plăcere”!"
  1. Anonim spune:

    Gio, materialul cu presedintele FR Rugby a fost cenzurat? Nu de alta, dar se plange lumea…