Adrian Cristea acuză strategia Concordiei, iar Emil Ursu este încrezător în forțele propriei echipe: „Am dominat, nu meritam să pierdem”

sâm, 03 decembrie 2016

Concordia Chiajna a pierdut meciul de vineri, împotriva celor de la CSM Politehnica Iași, cu scorul de 1-0, pe terenul moldovenilor. Adrian Cristea a sărit în apărarea antrenorului Emil Ursu, care a declarat că echipa sa nu merita să piardă.

„Mă bucur că am revenit acasă, e o plăcere să revin la Iași, dar, din păcate am pierdut. Suntem într-o perioadă mai proastă, totul este o consecință a ceea ce s-a întâmplat în vară. Domnul Ursu n-are ce să mai facă acum, n-are nicio vină, din iarnă trebuie să o luăm de la capăt. În vară, am avut o strategie total greșită, atunci s-a greșit tot. Totul se întâmplă din cauza pregătirii din vară”, a declarat Adrian Cristea.

„O nouă înfrângere, din nou nemeritată. Am dominat, în special în repriza a doua, nu meritam să pierdem astăzi. La fel și în etapa trecută, nu meritam să pierdem, este o perioadă grea. S-a lucrat mult înainte de meciul cu Steaua, se lucreză în continuare, dar avem mari probleme la finalizare și nu putem să dăm gol. Urmează două meciuri foarte grele, dar așa cum am pregătit meciul cu Steaua, avem 10 zile până la meciul cu Viitorul și sper să câștigăm”
, a declarat antrenorul Concordiei, Emil Ursu.

„Este un moment dificil pentru noi, după meciul cu Steaua n-am mai reușit să câștigăm. Mereu luăm goluri stupide și nu ne putem reveni. Astăzi era clar că echipa care va greși prima va avea de suferit. Din păcate, noi am greșit. Știam că ne așteaptă un meci greu, cu o echipă care joacă dur acasă, dar n-am reușit să îi desfacem și să marcăm. La fel cum am câștigat în fața Stelei, putem câștiga și în meciurile cu Viitorul și cu Craiova. Avem o serie proastă, dar sunt sigur că vor urma și victorii”, a declarat Răzvan Tincu, conform Dolce Sport.

Comments are closed.