Activ Plopeni – Unirea Dobroești 17-40: ”Le-am bătut de frică”!

Dum, 05 noiembrie 2017

”Am dat alarma încă din sezonul precedent și am demonstrat faptul că handbalistele de la Unirea Dobroești vor să bată pe oricine, indiferent de numele adversarului. De când a-nceput acest campionat am simțit că toată lumea vrea să ne învingă și să ne pună cu botul pe labe – ei ne consideră o echipă mică, din mediul rural și cu toții vor să ne taie aripile. Dar nimeni nu ne poate sta în cale, mai ales în ediția asta când vrem să ajugem în Turneul Final al Junioarelor III și să jucăm cu trofeul pe masă.

După întâmplările petrecute la CSȘ 6, în runda anterioară, ne-am luat măsuri de precauție și ne-am prezentat la Plopeni gata să luptăm cu toate forțele. Sigur, rezultatele anterioare ale prahovencelor nu ne-au speriat așa de tare, doar trei victorii din opt meciuri, dar nu ne-am culcat pe-o ureche și am tratat partida cu toată seriozitatea.

Mai în glumă, mai în serios, pot să spun că le-am bătut de frică, fetele au jucat la aceeași intensitate din primul, până în ultimul minut. Ne-a ieșit totul, iar portarii au contribuit decisiv la această diferență. Evidențiez echipa, firește, au intrat în teren toate handbalistele de pe bancă, însă ceea ce mi-a plăcut cel mai mult este faptul că golgetera echipei noastre, Cristiana Petre, și-a ambiționat colegele, iar astăzi, la Plopeni, cea mai bună marcatoare a fost Larisa Odorel, cu 13 goluri, Cristiana reușind doar 12. Această concurență nu poate fi decât benefică pentru deznodământul final al oricărei întâlniri, cred eu. Și aș mai avea ceva de adăugat – Camelia Cercel a jucat la Plopeni ca un adevărat coordonator: a înscris de două ori, a pasat perfect, pentru colegele ei, aflate în poziții ideale în fața porții adverse, a făcut excelent contraatacul și faza a doua, iar în apărare a fost de netrecut. Dacă ar juca mereu așa, cred că mai toate problemele noastre, și din atac, și din apărare, ar fi rezolvate”, ne spunea coordonatorul Secției de Handbal, Vasile Țane.

HC Activ CSO Plopeni – ACS Unirea Dobroești 17 – 40 (10-18)
ACTIV: Bianca Drăghici 7, Georgiana Stanciu 7, Laura Moga 1, Delia Vasile 1, Ana Popescu 1
UNIREA: Larisa Odorel 13, Cristiana Petre 12, Ioana Gheorghe 4, Ștefania Bragadireanu 2, Camelia Cercel 2, Ioana Tudor 2, Cristiana Mincu 2, Beatrice Giboi 1, Raisa Arghirescu 1, Alessia Dumitrescu 1,

Ionel Pană
p2

p3

Comments are closed.