ACS Viitorul Domnești aproape de revenirea în liga a 3-a

vin, 23 aprilie 2021

La mijlocul acestei săptămâni a avut loc partida dintre AS Voința Crevedia și ACS Viitorul Domnești, etapă din cadrul miniturneului organizat de AJF Ilfov pentru desemnarea echipei câștigătoare ce va participa la barajul de promovare pentru liga a 3-a.

Cu un lot experimentat, majoritatea jucătorilor fiind trecuți prin eșaloanele superioare, Viitorul Domnești nu a avut emoții cu tânăra formație din Crevedia.

ACS Viitorul Domnești s-a impus cu scorul de 4-1 pe sinteticul din Samurcași.
Seria de 5 goluri a fost deschisă de Dan Păun in minutul 30.
În repriză a 2-a oaspeții au marcat din nou în min 65 prin Butoi Mihai, urmat de Chiriță Dănuț în min 74.

Gazdele reduc din diferența în min 77, din penalty, prin reușita lui Doicescu Andrei. În min 81, Turcu Iulian închide partida cu golul care stabileste rezultatul final de 4-1.

De remarcat este faptul ca ultimele două realizări ale oaspeților au fost realizate de jucători veniți din postura de rezervă.

AS Voința Crevedia  – Mateianu (Zamfir 46’) , Enache (Mavlea 67’) , Voiculescu (Petcu 75’) , Stemate (Tofan 82’) , Colțatu (Moțu 88’) , Dinu G. , Nedelcu M. , Constantin A. , Doicescu R. , Ciobanu M. , Borțăneanu I.
Rezerve neutilizate: Dinu C. , Grădinaru A.
Antrenor : Gheorghe Constantin

ACS Viitorul Domnești – Zeciu (Obreja 21’) , Păun (Chiriță 46’) , Buga (Ivan 46’) , Butoi ( Tudor 75’) , Obreja (Turcu 84’) , Vreme I. , Burlacu A. , Mitroi A. , Turbatu A. , Ferfelea V. , Banița I. , Iordănescu A.
Rezerve neutilizate : Bărdaș F. , Bărbulescu V.
Antrenor : Nagy Adrian

Voința Crevedia se prezintă a fi în continuare o echipă de tineri.
Deși scorul nu a fost unul favorabil lor, jucătorii lui G. Constantin au prestat un fotbal de calitate, irosind câteva ocazii importante.

Baza din Samurcași, locul unde Voința își dispută jocurile de acasă, este încă în proces de dezvoltare, dar asta nu a fost o problemă pentru pasionații de fotbal strânși în jurul gardului pentru a privi și a comenta partida ilfoveană.

ACS Viitorul Domnești, cel mai probabil viitoarea campioană a Ilfovului, bifează încă o victorie în etapă a 3-a a miniturneului de calificare, și se apropie ușor de revenirea în liga a 3-a .

Adia Terteleac

Comments are closed.