ACS Bragadiru îşi caută dreptatea la FRF

mie, 08 decembrie 2010

În urmă cu câteva etape, în Liga a IV-a ilfoveană a fost programat jocul dintre AS Măgurele şi ACS Bragadiru. Cum cei de la Măgurele aveau terenul suspendat, formaţia din Bragadiru a aşteptat înştiinţarea oficială de la AJF Ilfov, cu privire la locul de disputare al partidei. În conformitate cu reglementările în vigoare, această înştiinţare, referitoare la schimabrea locului de desfăşurare al unui joc, ar fi trebuit să vină cu cel puţin 48 de ore înainte de meci. Cei de la Bragadiru, după cum susţine o sursă din cadrul clubului, nu au primit nicio hârtie de la AJF Ilfov, fiind doar anunţaţi telefonic de faptul că jocul se va desfăşura la Moara Vlăsiei.

Formaţia ACS Bragadiru a considerat că, nefiind înştiinţată oficial, jocul se va desfăşura conform programării iniţiale, adică pe terenul din Măgurele. La faţa locului nu au fost decât oaspeţii, ei imortalizând şi filmând momentul respectiv, pentru a dovedi faptul că au efectuat deplasarea. În acelaşi timp, AS Măgurele şi oficialii jocului s-au prezentat pe terenul din Moara Vlăsiei, arbitrii consemnând neprezentarea celor de la Bragadiru.

Decizia AJF Ilfov a fost ca jocul contînd pentru etapa a 12-a, din 13 noiembrie, să fie omologat cu scorul de 3-0 pentru AS Măgurele. ACS Bragadiru a atacat această decizie şi pentru că „recursul” nu a adus o altă soluţionare s-au adresat chiar şi Federaţiei Române de Fotbal, în speranţa că vor obţine rejucarea partidei.

Până atunci însă, ACS Bragadiru nu a putut strânge jucătorii pentru meciul din etapa a XVI-a, programat pe propriul teren împotriva celor de la CS Afumaţi. Bragadirenii au pierdut şi acest joc la masa verde, cu 3-0.

Comments are closed.