Accidentare gravă a lui Pistol în derbyul returului!

sâm, 09 martie 2013

Meciul de ieri dintre Berceni şi Ştefăneşti a fost unul de povestit nepoţilor, plin de evenimente din minutul 1 până în minutul 100, căci atât a durat din cauza prelungirii justificate ca urmare a unui accident nefericit, care se putea solda cu consecinţe dramatice.
În minutul 58, în faza premergătoare faultului stupid comis în careu de Manciu, a avut loc un duel aerian în care au fost implicaţi Pistol, Bănaru şi Marinescu. Pistol a sărit cel mai sus, însă la aterizare s-a răsucit în aer şi s-a împiedicat de picioarele lui Bănaru, aflat în cădere între cei doi fundaşi ai Ştefăneştiului. Din păcate pentru el, Pistol a căzut nefericit pe spate, lovitura de sol prinzându-l cu gâtul într-o poziţie nefirească. Şocul a fost puternic, jucătorul nemaifiind în stare să se mişte.
Nimeni nu şi-a dat seama pe moment de gravitatea accidentării, centrul acţiunii fiind mutat pe faultul din careu al lui Manciu, petrecut în continuarea fazei în care s-a accidentat Pistol. A trecut destule momente până colegii şi centralul Robert Dumitru au realizat problema gravă a fundaşului şi imediat s-a cerut intrarea staffului medical al Ştefăneştiului. Panica s-a instalat în rândul oaspeţilor când şi-au dat seama că Pistol are probleme serioase şi a fost solicitat ajutorul medicului de pe salvare.
Lui Pistol i s-a pus un guler cervical şi a fost necesară intrarea ambulanţei pentru a-l ridica de pe teren.
Jucătorul a fost transportat de urgenţă la spitalul Bagdasar şi a fost supus unui examen de specialitate. După fluierul de final al meciului, oficialii clubului din Ştefăneşti au fost la spital pentru a afla detalii despre situaţia jucătorului şi, din discuţiile purtate cu aceştia, am aflat că a fost vorba de o întindere cervicală provocată de impactul cu solul, însă Pistol este în afara oricărui pericol. Mai mult, jucătorul a fost scos din spital încă de azi noapte, însă va fi obligat la un repaus total de mai multe zile pentru a se reface. Cum el va fi suspendat în etapa viitoare din cauza primirii celui de-al patrulea galben al sezonului în meciul de ieri, Pistol va avea timp destul pentru a-şi reveni.

Vezi imagini cu accidentarea lui Pistol şi intervenţia staffului medical al Ştefăneştiului şi a medicului de la Salvare

%%wppa%% %%slideonlyf=43%% %%align=center%%

Comments are closed.