Academica Clinceni a învins la scor naționala jucătorilor fără contract: „A fost un prim test bun”

Dum, 08 iulie 2018

Academica Clinceni a disputat sâmbătă, prima partidă de verificare din cadrul acestei pauze competiționale, în compania echipei naționale a jucătorilor fără contract, condusă de Augustin Călin.

Ilfovenii s-au impus cu scorul de 6-1, iar antrenorul Ilie Poenaru s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi și a vorbit despre următoarele acțiuni ale echipei din subordine, dar și despre transferurile din această vară.

„Am câștigat cu 6-1 meciul de pregătire cu selecționata jucătorilor liberi de contract. A fost un prim test bun, ținând cont că avem doar șase zile de pregătire. De miercuri, urmează un cantonament centralizat de zece zile. Vom avea amicale cu Oltenița, FC Argeș și CS Mioveni.

Am reușit să menținem în proporție de 90 la sută lotul de jucători și mă bucur că am reușit să-i aducem pe Răzvan Patriche și Vasile Olariu, două certitudini. Ne dorim să aducem și un atacant experimentat. De la FCSB au venit deja șase jucători talentați, aș spune de nivelul lui Vlad Mihalcea.

Chiar dacă va fi un campionat mai greu decât cel trecut, ne dorim mai mult decât locul 6, obținut în ultimul sezon. Vom juca fiecare meci la victorie, o vom lua pas cu pas”, a declarat Ilie Poenaru, la Sport Total FM.

Comments are closed.