Academia Hagi şi-a lansat canalul Youtube

sâm, 28 iunie 2014

La fel ca şi Steaua, fostul mare fotbalist al naţionalei României a lansat vineri Academia Hagi TV pe canalul Youtube. Cu această ocazie, Gheorghe Hagi a anunţat că a parafat contractele cu noii săi colaboratori, antrenorul principal Bogdan Stelea şi preşedintele clubului Narcis Răducan. Cei trei vor susţine şi o conferinţă de presă luni, de la ora 14:00, unde vor fi prezentaţi oficial.

„Am acceptat cu mare plăcere oferta de la Viitorul. La Academia Hagi există un proiect, după părerea mea, unicat în ţara noastră. Hagi e deja brand în România şi aici sigur voi găsi resursele necesare pentru a performa”, a declarat Narcis Răducan, care în acest an, la Oţelul, a reuşit cu câteva zeci de mii de euro să aducă mai mulţi jucători străini şi să facă o echipă care să se salveze de la retrogradare.

Stelea: „Hagi respectă rolul tehnicianului în echipă”

La rândul său, Stelea a declarat pentru canalul Academia Hagi TV că a venit cu entuziasm la echipa patronată de fostul său coleg de la echipa naţională. „Faptul că sunt prieten cu Gică Hagi mă motivează şi mă implică şi mai mult, mai ales că ştiu cât de mult a investit el aici. Să ştiţi că Hagi respectă foarte mult rolul tehnicianului în echipă, dar recunosc că mă voi consulta cu el pentru că la rândul lui de meserie e antrenor. Un avantaj pentru mine la Viitorul e că voi lucra cu o parte dintre jucătorii pe care i-am pregătit şi la naţionala de tineret”, a precizat noul tehnician al Viitorului.

Comments are closed.