A renunțat Manchester City la Erling Haaland?

sâm, 03 aprilie 2021

În aceste zile este iarăși la modă subiectul ”Erling Haaland”, atacantul norvegian care a pus pe jar toate marile forțe ale fotbalului european, și nu numai! Haaland, care a devenit vedetă în Bundeliga, la Borussia Dortmund, a fost dat în Italia, în Franța, în Marea Britania, cât și în Spania, firește, unde cele două mari echipe, FC Barcelona și Real Madrid, se luptă pentru semnătura norvegianului din Germania. S-a ajuns la o sumă astronomică de transfer, de 185 de milioane de euro, pe care ar trebui să-i încaseze Borussia, sumă de aproape 10 ori mai mare, față de cea investită inițial în cumpărarea lui Haaland.

”Cu aceste prețuri nu vom mai aduce niciun atacant”, a declarat managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, asta însemnând că echipa din City a renunțat la lupta de a-l mai transfera pe Haaland pe Stadionului Eithad. ”Nu este posibil, nu ne putem permite. Toate cluburile stau prost, financiar, și noi la fel. Probabil că, după plecarea lui Sergio Aguer (n.n. al cărui contract expiră în această vară), pentru sezonul viitor nu vom mai cumpăra niciun atacant, avem destui jucători de rezervă”, a amai spus Guardiola.

Dar, ca un făcut, Manchester City nu scapă de coșmarul Borussia Dortmund, iar Pep Guardiola va fi atât de aproape de Erling Haaland – sorții au decis ca, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cele două să se lupte într-o dublă manșă. Astfel, pe 6 aprilie, de la 22:00, ora României, se joacă Manchester City – Borussia Dortmund, asta însemnând că Haaland va intra, totuși, în vestiarele Stadionului Eithand, însă doar ca adversar!

Niciun comentariu

adauga un comentariu