A apărut numărul 2 al revistei Ilfov Sport

lun, 02 iulie 2012

După succesul debutului, echipa Ilfov Sport s-a întors după o lună cu ediția printată și cu reportaje din sportul din jurul Bucureștiului.

Pe lângă reportajele exclusive, în numărul doi scrie și comentatorul Dolce Sport, Emil Grădinescu, despre experiența petrecută la Euro în Ucraina.

Ce mai puteți găsi în numărul secund al Ilfov Sport: un reportaj despre omul care a readus Buftea în liga secundă, un fost fotbalist cu o activitate de invidiat în lumea fotbalului, un interviu cu unul dintre cei mai influenți oameni din fotbalul ilfovean, totul despre play-off-ul din Ilfov, reportaje de la barajele susținute de Progresul Cernica și FC Chitila, Turul României văzut din Otopeni, Cupa Mircea Romașcanu, povestea unui tânăr internațional rugbyst născut în Ilfov, cine este ilfoveanul gogheter din Liga a III-a, plus un fotoreportaj despre cea mai frumoasă femeie arbitru din Ilfov.

Revista costă doar 6 lei, are 64 de pagini full color și un design de excepție. Pentru cei interesați de achiziționarea revistei, momentan ne puteți trimite un mail la adresa abonamente@ilfovsport.ro și în cel mai scurt timp furnizorii noștri vă vor aduce Ilfov Sport acasă.

Echipa este formată din directorul executiv Cristian Manea, redactorul șef Narcis Drejan, Adi Munteanu (art-director), Florin Ardelean (fotoreporter), Daniel Nazare, Emil Grădinescu și Claudiu Giurgea (editorialiștii numărului 2), Mihai Andrieș și Marian Valentin Burlacu (redactori)

3 de comentarii pentru "A apărut numărul 2 al revistei Ilfov Sport"
 1. dragos spune:

  Bravo Cristi felicitari ptr revista.
  un lucru de calitate.
  o sa vreau si eu nr 2 al revistei :))))

 2. VLD spune:

  Livratio va rog Domnului Oprea Marian din Tunari , ca nu a primito si vreau nr 2 cat mai repede.

 3. jucator fotbal spune:

  ce arbitra tare, cum sa fliere asta fault la mine […]