Cernica îşi leagă speranţele de golgheterul Enciu

mie, 20 iunie 2012

playoff-cernica-ciorogarla-18Progresul Cernica a reuşit în Ilfov ce nu a reuşit în campionatul Capitalei, acolo unde a jucat în sezonul trecut. Mutaţi în Liga a IV-a ilfoveană în etapa a III-a, elevii lui Răduţă au dominat campionatul, profitând de paşii greşiţi ai Corbeancăi pentru a termina pe primul loc la finalul sezonului regulat. După un play-off în care a contat doar meciul direct cu Corbeanca, în care cei din Cernica au întors scorul de la 0-1 la 2-1, echipa lui Gabi Răduţă vrea să joace în sezonul următor în Liga a III-a. Dar pentru aceasta trebuie să treacă mai întâi de Gloria Corneşti, campioana Dâmboviţei. Adversarii din meciul de azi de la Boldeşti-Scăeni, într-un meci care va începe la ora 17:30, au o echipă cu mulţi jucători experimentaţi, dar unii destul de vârstnici. Antrenorul Daniel Movilă, fost jucător la Astra Ploieşti cu ani în urmă, ia în calcul să intre pe teren în ciuda celor 40 de ani pe care îi are. Totodată şi patronul echipei, Nelu Radu este trecut pe lista celor 18, dar şi un alt fost astrist, Cristi Oprea.

După cantonamentul efectuat la Pustnicu, echipa din Cernica a luat drumul Prahovei cu un lot de 18 jucători începând cu portarii Dan Visan şi Daniel Badea şi continuând cu jucătorii de câmă Cosmin Salaman, Alex Bivolaru, Gabriel Răducanu, Ion Marin, Valentin Marin, Mihai Croitoru, Mihai Colţatu, Adrian Tudose, Ştefan Marin, Valentin Grigore, Rareş Nicoară, Adrian Mihai, Andrei Enciu, Daniel Chelaru, Răzvan Zamfir, Adrian Ionuţ Apostol

Stafful tehnic al Cernicăi este acelaşi ca şi în campionat, pe foaie urmând a figura antrenorul principal Gabriel Răduţă şi antrenorul secund Ion Lemnaru.

4 de comentarii pentru "Cernica îşi leagă speranţele de golgheterul Enciu"
 1. ION IONESCU DE LA .........GLINA spune:

  BAI REDACTORE, VEZI CA PASII GRESITI AI LUI CORBEANCA AU FOST CHIVULETE, ATAT IN MECIUL DIRECT DE LA CERNICA CAT SI LA PLAYOFF.
  AU VENIT IN ETAPA A III A SI AU FACUT NUMAI BLATURI.RUSINE AJF ILFOV.

 2. george becali spune:

  DA MAAAA DAI VINE PE ORICE NUMAI PE ECHIPA TA CORBEANCA NU DAI VINA. UITATE SI TU LA TINE CAT DE PENIBIL ESTI. MIROSI !

 3. inteleptul spune:

  iarta’l Doamne ca nu stie ce zice (pe ion ionescu de la ..corbeanca ).. :))

 4. eu spune:

  Enciu in cel putin 1 saptamana va pleca de la Cernica…!!! si se alege praful de Cernica ! :)))))