Zaharia a fost favoritul antrenorilor

vin, 21 decembrie 2012

voluntari-afumati_0084Lupta pentru titlul de cel mai bun jucător al anului de la o echipă ilfoveană din Liga a III-a a fost aprig disputată. Anul acesta, pentru a face un echilibru între online şi offline, am decis în premieră să apelăm nu doar la părerea fanilor, prin cele două sondaje efectuate pe Facebook şi siteul IlfovSport, ci şi la părerea oficialilor de cluburi.

De aceea, am decis ca fiecare club să voteze un top 3 dintre cei propuşi de noi pentru titlul de jucătorul anului, singura limitare fiind aceea de a nu vota propriul jucător. Primul clasat în fiecare top 3 a primit cinci puncte, al doilea trei şi ultimul un punct. Rezultatele obţinute au fost adunate cu cele din voturile online pentru a stabili clasamentul final.

Dar iată care au fost voturile celor 10 cluburi:

Leca, Balauru, Enciu  – Afumaţi
Fâşie, Zaharia, Gârlescu – Baloteşti
Leca, Enciu, Zaharia – Berceni
Voinea, Zaharia, Fâşie – Cernica
Fâşie, Zaharia, Balauru – Chiajna
Fâşie, Zaharia, Gârlescu – Clinceni
Balauru, Zaharia, Voinea – Domneşti
Zaharia, Fâşie, Balauru – Ştefăneşti
Zaharia, Fâşie, V. Dinu – Tunari
Fâşie, Zaharia, Voinea –  Voluntari

În urma voturilor mai sus prezentate, câştigător în opinia cluburilor a ieşit atacantul Afumaţiului, Alin Zaharia. Acesta a prins locul întâi la mare luptă, având 29 de puncte obţinute din două locuri 1 (10 puncte), şase locuri 2 (18 puncte) şi un loc 3 (1 punct). El a fost urmat la mică distanţă de căpitanul Berceniului, Ionuţ Fâşie cu un total de 27 de puncte, din patru locuri 1 (20 de puncte), două locuri 2 (6 puncte) şi un loc 3 (1 punct). Podiumul l-au închis la egalitate de puncte, câte 10 de fiecare, Leca de la Chiajna II şi Balauru de la Clinceni. Dacă tânărul fundaş ajuns în Liga I după un retur foarte bun la echipa a doua, în schimb prestaţiile lui Balauru de la Clinceni au fost excepţionale, veteranul de 32 de ani fiind golgheterul echipei sale.

Dar iată şi clasamentul final al punctelor obţinute de jucători în urma votului antrenorilor:

Zaharia    29
Fâşie    27
Leca    10
Balauru    10
Voinea    7
Enciu    4
Gârlescu     2
V. Dinu     1

Comments are closed.