Vremea improvizaţiilor la Academica Clinceni. Marian Marin a urcat la mijloc

mie, 19 aprilie 2017

Ştefan Odoroabă şi Adrian Ene au avut mari probleme de efectiv la meciul de la Brăila, cu Dacia Unirea.

Academica Clinceni rămâne fără succes în deplasare în anul 2017 după ce formaţia condusă acum de Vali Budeanu a cedat la limită, scor 0-1, la Brăila, în jocul cu Dacia Unirea.

Antrenorii formaţiei ilfovene au fost nevoiţi să se descurce fără o serie de jucători de bază absenţi din varii motive. Dacă Alexandru Lazăr şi Cristian Pulhac au absentat din cauza unor suspendări, Andrei Niţu şi Hristu Chiacu au mers la Brăila dar au rămas, pe tot parcursul jocului, doar pe banca nefiind refăcuţi complet după problemele medicale acuzate.

În aceste condiţii a fost nevoie de o reaşezare a formulei de start gândită cu acest prilej de Odoroabă şi Adrian Ene. Marian Marin, jucătorul preferat de cele mai multe ori în acest sezon în centrul defensivei a trebuit, cu acest prilej, să urce la mijloc în absenţa unor alte soluţii la ora partidei. Academica îl folosise, în câteva rânduri, în aceeaşi zonă a terenului, şi pe Cristi Pulhac până când acesta a revenit la postul obişnuit, cel de fundaş stânga.

Odoroabă şi Ene sunt, însă, mai liniştiti în perspectiva disputei de sâmbătă, cu Dunărea Călăraşi, în care pot folosi o formulă de echipă mai apropiată de cea ideală odată cu revenirile unora dintre cei absenţi la Brăila.

Comments are closed.