Votează cel mai bun jucător ilfovean din Liga 3 în 2013

Dum, 08 decembrie 2013

Toamna fotbalistică a ajuns aproape de final în Ilfov, iar noi avem nevoie de ajutorul vostru. După un sezon plin de fotbal și momente superbe, a venit timpul să ii alegem pe cei mai buni, astfel vă invităm să votati cei mai buni jucători ilfoveni.
Doar cu ajutorul vostru, fotbalistul preferat poate ajunge jucătorul anului in Ilfov, premiu ce o să fie oferit la Gala Ilfovsport din 18 decembrie.
După succesul de anul trecut, am decis să folosim pentru desemnarea câştigătorului acelaşi sistem de votare. Astfel, votarea propriu-zisă a fost împărțită în trei: site, facebook și antrenori.

În primele două situații, veți putea vota în sondajul de pe site (în coloana din dreapta sau în cadrul acestui articol) și în sondajul de pe pagina noastră de Facebook până pe 15 decembrie, ora 23:59. După închiderea voturilor, se vor acorda puncte fiecărui jucător în funcţie de poziţia ocupată în fiecare sondaj, după cum urmează locul 1 – 20p, locul 2 – 15p, locul 3 – 11p, locul 4 – 8p, locul 5 – 6p, locul 6 – 5p, locul 7 – 4p, locul 8 – 3p, locul 9 – 2p, locul 10 – 1p. Fiecare sondaj se va puncta separat. Astfel, un jucător care pe site ocupă locul 1 şi pe facebook locul 5 va aduna 26 de puncte (20+6).

Punctajul final va fi alcătuit din punctajul cumulat de pe site şi Facebook plus un al treilea punctaj, cel obţinut din voturile oficialilor de cluburi. Aici, lucrurile vor fi mai simple, fiecare club având de ales cei mai buni trei jucători (*cluburile nu vor avea voie să îşi voteze propriul jucător) acordându-se 5p locului 1, 3p locului 2 şi 1p locului 1. un clasament obţinut din trei note: una din sondajul de pe site, una din sondajul de pe facebook şi una din sondajul în rândul oficialilor de cluburi.

Adresa pe care puteti vota în sondajul de pe facebook este: Jucătorul anului din Liga 3

Mai jos, aveți sondajul de pe site pentru cel mai bun jucător ilfovean din Liga 3.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Comments are closed.