Voluntari – Gloria Buzău 5-1 / Poenaru regretă că se intră în vacanţă

mar, 25 noiembrie 2014

Echipa lui Ilie Poenaru trece printr-o formă de zile mari şi va termina 2014 pe primul loc în seria I din Liga 2, chiar şi dacă pierde ultimele două meciuri din campionat, ipoteză destul de improbabilă. Ultima victimă a ilfovenilor a fost Gloria Buzău, sfârtecată cu un usturător 5-1, după un meci în care gazdele au ratat şi un penalty în minutele de prelungire!

Tibi Bălan a debutat ca titular cu gol, înscriind încă din minutul 3. Roşu şi apoi Voduţ, de la punctul cu var, au dus tabela la un scor de neprezentare. Reuşita lui Pantelie, imediat după pauză, a fost un simplu foc de paie. Călinţaru a refăcut diferenţa de trei goluri, iar Rădoi a punctat pentru 5-1.
Finalul a fost unul spectaculos, cu Stoicescu eliminat pentru un fault în careu şi Burlacu intrat între buturi. Din păcate, Adi Bălan a dat cu piciorul golului 6, făcându-l erou pe tânărul jucător de câmp intrat între buturi.

După meci, Ilie Poenaru a declarat la Sport Total FM că regretă faptul că echipa sa intră în vacanţă tocmai acum, când era pe val.

”A fost un meci bun şi suntem în continuă creştere. Îmi pare rău că se apropie finalul campionatului. Chiar dacă vremea nu a fost bună, am încercat să ne facem jocul. Ne-a ieşit tot ce am exersat. Există o euforie acum, toată lumea vrea să marcheze. Aşa se întâmplă când îţi iese jocul. Tibi Bălan a jucat azi foarte bine, mai ales că a revenit. Avem un lot foarte bun şi nu mă plâng niciodată dacă lipseşte cineva. Când echipa este pe primul loc toţi vor să joace. Şi e bine că este concurenţă în toate compartimente. A fost un campionat bun pentru noi. Dar mai sunt două etape şi ne concentrăm şi pentru cele două meciuri care mai sunt de jucat” a declarat tehnicianul Voluntariului

FC VOLUNTARI 5
GLORIA BUZĂU 1

Marcatori: T. Bălan ’3, C. Roşu ’35, Voduţ ’40 – pen., Călinţaru ’59, S. Rădoi ’82 / Pantelie ’48

Hînţescu – Moga (G. Deac ’53), Mitrache, C. Achim, Fl. Maxim – S. Rădoi (cpt.), Todoran – C. Roşu, T. Bălan (Ad. Bălan ’60), Călinţaru (E. Stan ’79) – Voduţ
Rezerve neutilizate: Botaş – Bg. Barbu, Ad. Voicu, Lircă
Antrenor: Ilie Poenaru

Cr. Stoicescu – Ct. Vlaicu (Al. Ioniţă ’70), F. Amet, Dăniţă (cpt.), Agache – G. Marcu, Cl. Dumitrescu – N. Popescu, Bobe, Tigoianu (D. Burlacu ’46) – Răduca (Pantelie ’14)
Rezerve neutilizate: D. Sârbu – I. Ghinea, L. Pârvu, Bârsănel
Antrenor: Viorel Ion
Eliminare: Cr. Stoicescu ’90+1 (roşu direct)

Stadion: “Niţă Pintea” (Voluntari); Spectatori: 300; Arbitru: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova); Asistenţi: Ionuţ Babadac (Alexandria) şi Răzvan Constantin Nistoran (Reşiţa); Jucătorul meciului: George Călinţaru

Comments are closed.