Volei / Fetele de la Concordia Chiajna se impun lejer in fata celor de la ProVolei Botosani cu 3-0

Dum, 24 februarie 2013

Sala Sporturilor din Chiajna a gazduit ieri cu incepere de la orele 11.00 partida restanta din etapa a XII-a a Diviziei A2 Est dintre Concordia Chiajna si CSS ProVolei Botosani, meci amant din cauza conditiilor atmosferice cauzatoare de blocaje ale drumurilor.
Intalnirea dintre cele doua echipe de volei feminin a fost dominata de la un capat la altul de ilfovence, elevele antrenoarei Lena Al-Ahmad impunandu-se la pas in trei seturi cu 25-14, 25-8, 25-10.
De altfel Lena Al-Ahmad a preferat sa ruleze tot lotul de jucatoare in ultimele doua seturi.
Experienta jucatoarelor sosite in aceasta iarna la Concordia comulata cu vivacitatea junioarelor incepe sa se vada si sa dea sperante iubitorilor de volei din Ilfov pentru meciurile din play-off, acolo unde echipa noastra va da piept cu Rapid Bucuresti.
Mezina echipei, Claudia Lupescu, a implinit chiar in ziua meciului varsta de 14 ani prilej cu care echipierele, stafful de la Chiajna, spectatorii prezenti si Ilfov Sport i-au urat La Multi Ani!

Componenta celor doua echipe:

Concordia Chiajna – Alexandra Iordan, Teodora Sabloschi, Andreea Grosu(Libero), Cristina Ploesteanu, Adriana Ceobanu(Libero), Ana Stan, Andreea Diaconu, Berta Al-Ahmad, Mihaela Ungureanu, Monica Ion(Cpt), Gloria Tudose, Claudia Lupescu
Antrenor – Lena Al-Ahmad

CSS ProVolei Botosani – Adelina Budai, Florina Murariu, Larisa Tarnoveanu, Antonia Musteata, Raluca Tical (Libero), Claudia Butnaru, Denisa Chelaru(Cpt), Alexandra Zeliscu, Karina Murariu, Madalina Iacobescu, Larisa Vasilica
Antrenor – Ana-Maria Precol

Comments are closed.