Vlad Țepeș a împlinit 11 ani!

sâm, 18 noiembrie 2017

Da, este adevărat – numele unui fotbalist de la ACS Unirea Dobroești este Vlad Țepeș (foto rândul de sus, primul din dreapta), iar astăzi micuțul fotbalist a împlinit 11 ani! Țepeș face parte din echipa antrenată de Ioan Profir, Grupa 2006. ”Mereu m-am bazat pe Vlad, pentru că este disciplinat tactic și percutant, în fața porții adverse”, ne spunea Profir.

În ultima rundă a Campionatului Municipal de Juniori, echipa lui Vlad Țepeș a învins cu 6-4 pe Sportul Studențesc, meci disputat pe terenul Clubului Diplomaților din Capitală. Golurile au fost marcate de Valentin Toma și Andrei Spac, ambii câte 2, Alin Ferfelea și Vlad Țepeș cu câte o reușită.

Și ca ziua să fie bine întipărită în mintea lui Țepeș, colegii de echipă, părinții și fanii grupării din Dobroești i-au adus un tort sărbătoritului, ba chiar se pare că a fost și o mică petrecere ad-hoc, la care au fost invitați toți copiii prezenți. Așadar, pe lângă victorie și gol, chiar de ziua lui, care îi vor duce echipa spre fruntea clasamentului, Vlad Țepeș a avut bucuria să fie înconjurat de toți cei dragi. Nu este atât de ușor să trăiești așa emoții, într-o singură zi!

0 de comentarii pentru "Vlad Țepeș a împlinit 11 ani!"