Viitorul Pantelimon – CSO Bragadiru | UPDATE: Oaspeții câștigă la limită meciul tur din finala campionatului

sâm, 02 iunie 2018

UPDATE: CSO Bragadiru a câștigat la limită, scor 1-0 în fața celor de la Pantelimon. Unicul gol al partidei a fost marcat de către Daniel Rotaru în minutul 56. Galeria foto a acestei întâlniri va fi publicată ulterior pe site-ul nostru.

Ceea ce altadata constituia motiv de Sarbatoare la nivel de judet, astazi s-a transformat intr-o intalnire dubla-mansa intre castigatoarele celor doua serii ale Ligii a 4-a de fotbal.

Daca anii trecuti AJF Ilfov realiza o adevarata desfasurare de forte pentru organizarea unui play-off de 4 echipe, in aceasta editie de campionat, organizatia ce pastoreste destinele fotbalului ilfovean a lasat-o cam moale.

Slaba organizare a fotbalului, dezinteresul aratat de echipele din judet, pot constitui motive pentru care s-a ajuns in aceasta situatie.

Revenind la evenimentul fotbalistic, astazi cu incepere de la orele 18.00, pe Stadionul Pasarea din Branesti, va avea loc prima intalnire dintre castigatoarele celor doua serii, CSO Bragadiru si Viitorul Pantelimon.

Pentru a pastra totusi caracterul onorant al acestei duble intalniri, AJF Ilfov a delegat o brigada de arbitri divizionari cu urmatoarea componenta:

Central- Ionut Coza
Asistent – Cristian Mandita
Asistent – Adrian Toie
Rezerva – Vlad Stanescu

Pura coincidenta in ceea ce priveste delegarea observatorilor pentru aceasta partida in persoana domnilor Dumitru Craciun si Daniel Blagoe, nimeni altii decat Presedintele, respectiv Secretarul General al AJF Ilfov.

Ramaneti pe www.ilfovsport.ro pentru detalii de la aceasta partida.

3 de comentarii pentru "Viitorul Pantelimon – CSO Bragadiru | UPDATE: Oaspeții câștigă la limită meciul tur din finala campionatului"
 1. Anonim spune:

  Joc de nivelul ligii 3, clar cele mai bune echipe din liga 4 ilfov . Diferență de un gol a fost data de pregătirea superioara a celor din Bragadiru. Daca nu întorc scorul cei din Pantelimon in sezonul viitor sunt favoriți la câștigarea campionatului. 10 pentru organizare !

  • doi spune:

   Diferenta a fost facuta de valoarea lotului,iar pana la nivelul ligii a 3-a mai este de munca!Dintre toti cei care au fost pe teren, doar 2 jucatori ar face fata nivelului ligii a 3-a,si aceia de la Bragadiru. Intradevar o buna organizare.

 2. Andre spune:

  Galeria foto? Cand?