FOTO | Viitorul Pantelimon – CSO Bragadiru – 0-1 | Victorie la limita dar pas important pentru calificare

lun, 04 iunie 2018

Dupa cum va informam zilele trecute, sambata s-a disputat primul joc din dubla mansa ce conteaza pentru asa numitul “playoff” de Ilfov.
Pe terenul din Pasarea s-au intalnit Viitorul Pantelimon si CSO Bragadiru, castigatoarele celor doua serii din judeteana de Ilfov.

De ce la Pasarea?
Pentru ca acolo isi are “centrul de comanda” echipa din Pantelimon, orasul cu pricina neputand sa-si permita un teren propice pentru desfasurarea activitatii de fotbal. Si asta in ciuda multumirilor catre conducatorul iubit, primarul Marian Ivan, dupa cum puteti observa in fotografia de mai jos.

Banner-multumiri-_-Patelimon-si-Marian-Ivan

Desi echipa din Pantelimon joaca la Pasarea(Branesti), conducerea ii multumeste primarului Marian Ivan pentru sprijin

 

Revenind la partida, jocul a fost unul echilibrat pe intreaga lui desfasurare, si asta in conditiile in care majoritatea cunoscatorilor vedeau echipa din Pantelimon ca fiind victima sigura.
Victima a fost, insa si-a vandut pielea destul de scump…

Golul victoriei avea sa vina destul de tarziu, mai precis in minutul 56, atunci cand Daniel Rotaru avea sa trimita mingea in poarta, fructificand astfel o buna centrare din corner.

Pe langa golul marcat de capitanul oaspetilor am mai notat si doua bare, cate una de fiecare poarta. Mai intai Daniel Fagu (Bragadiru) trimite un sut superb de la marginea careului pentru ca in mitanul cu numarul doi, Victor Ciuraru (Pantelimon) sa expedieze un trasor de la 25m catre impreunarea barelor.

Victorie la limita si pas important facut de favoritii de la CSO Bragadiru catre calificarea la barajul de promovare in Liga a 3-a

Cateva aspecte de la aceasta partida le puteti aprecia in galeria foto de mai jos

Viitorul Pantelimon  0-1  CSO Bragadiru
Rotaru ‘ 56

Viitorul Pantelimon – Alexandru Murariu, Lucian Mihaila, Ionut Petre, Robert Smarandescu, Marian Vilcu, Victor Ciuraru, George Enache, George Constantin, Daniel Anghel, Vasile Constantin (cpt)
Rezerve – Constantin Vilcu, Vlad Taranu, Marian Paraschiv, Denis Borogi, Alexandru Ratiu
Antrenor – Stefan Constantin

CSO Bragadiru – Marian Mehedinteanu, Daniel Fagu, Marius Rotaru, Daniel Rotaru(cpt), Iulian Neacsu, Florinel Paraschiv, Florin Ionita, Adrian Baicoianu, Razvan Fratila, Octavian Dobrescu, Marius Draganuta
Rezerve – Andrei Pasaniuc, Ionut Moise, Cristian Izina, Silviu Soare, Alexandru Lupa, Dobre Mihaita
Antrenor – Constantin Dumitru

Galerie foto

Playoff---...
Playoff---...
Playoff---...
Playoff---...
Playoff---...
Playoff---...
Playoff---...
Playoff---...

Comments are closed.