VIDEO / 65 de minute degeaba şi 25 de minute de fotbal cu de toate

lun, 11 aprilie 2016

FC Voluntari a pierdut a doua partidă din play-out-ul Ligii I, la Timişoara, scor 1-2, contând pentru etapa cu numărul 6. Partida s-a decis în ultima parte a jocului, cele trei goluri și două eliminări venind în ultimele 25 de minute.

Ilfovenii au rămas în zece în minutul 66, când Bogdan Mitache l-a lovit cu piciorul în cap pe Cristian Bărbuț. Același Bărbuț a obţinut un penalty pentru bănățeni în minutul 77, precum și al doilea cartonaș galben pentru bulgarul Venelin Filipov, care şi-a spart capul şi a ajuns la spital. Dorin Goga a transformat lovitura de pedeapsă și a adus-o pe Poli în avantaj. FC Voluntari a egalat în nouă oameni, prin Alexandru Tudorie (82), după o gafă uriașă a portarului Mădălin Smaranda, la o minge bâlbâită de defensiva timişoreană.

Spaniolul Javi Hernandez (89) a marcat golul victoriei pentru Poli, din lovitură liberă de la marginea careului. Poli a reușit prima victorie din play-out și totodată primul succes cu antrenorul Petre Grigoraș pe banca tehnică. Acest succes vine după trei eșecuri consecutive ale echipei de pe Bega. De amintit că Hamed Kone s-a accidentat şi el.

FC Voluntari a pierdut după un egal și trei victorii consecutive. În sezonul regulat, cele două echipe au terminat la egalitate în tur, 0-0, iar FC Voluntari a învins în retur pe Bega cu 2-1.

ACS Poli Timișoara — FC Voluntari 2-1 (0-0)
Au marcat: Dorin Goga (78 pen.), Javi Hernandez (89) / Alexandru Tudorie (82).

Cartonașe roșii: Bogdan Mitache (66), Venelin Filipov (77).

Arbitru: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea); arbitri asistenți: Octavian Șovre (Oradea), Iulius-Radu Timar (Marghita/Bihor); arbitru de rezervă: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea)

Comments are closed.