Victorie pentru satelitul Voluntariului! Patru goluri au marcat ilfovenii

vin, 06 octombrie 2017

FC Voluntari II a disputat vineri, în deplasare, meciul împotriva formației Înainte Modelu, în cadrul etapei a șaptea a Ligii a III-a.

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 14, când Adrian Bălan a transformat fără probleme o lovitură de la 11 metri, iar după doar un minut, Mihai Căpățână a majorat diferența.

Gazdele au redus din handicap în minutul 26, când Constantin Clătinici a reușit să înscrie în poarta Voluntariului, dar doar patru minute a durat până ca ilfovenii să restabilească diferența de două goluri, Marius Tudorică ducând scorul la 3-1 în favoarea trupei lui Dinu Todoran.

În partea secundă a jocului, același Tudorică a reușit dubla în minutul 64 și tabela parea să fie deja închisă, dar gazdele au mai punctat o dată prin Mihai Badea în minutul 85, moment în care a fost stabilit și rezultatul acestei partide, 4-2 în favoarea satelitului din Voluntari.

Astfel, ilfovenii au obținut cea de-a treia victorie din acest sezon de campionat, pe lângă cele două rezultate de egalitate și cele două înfrângeri.

Comments are closed.