Verdeș bate în retragere. Afumațiul, suferință continuă în ofensivă

sâm, 08 aprilie 2017

CS Afumați a terminat la egalitate, 0-0, un meci cu UTA Bătrâna Doamnă care a arătat, din nou, carențele ofensive ale echipei antrenate de Vasile Neagu.

Ilfovenii s-au mulțumit cu un singur punct în disputa cu UTA Bătrîna Doamnă după o partidă în care gazdele se puteau lăuda la finele disputei cu un succes important. În fapt, după o evoluție mulțumitoare în câmp, asemenea altor câteva prilejuri anterioare, Afumațiul suferă, clar, în ofensivă. Doar trei goluri marcate în cele șase partide din acet sezon, iată un bilanț cu adevărat îngrijorător pentru Vasile Neagu, antrenorul ilfovenilor.

Marian Vlada, golgeterul echipei, putea schimba, astăzi, cu ceva datele acestui raport dacă făcea ordine pe tabela de marcaj la o situație rarisimă, doar cu portarul advers, Bogdan Miron, în față. Dacă nici un jucător cu o vastă experiență competițională nu reușește să marcheze, dintr-o poziție din care, clar, este mai greu să ratezi, atunci este greu să câștigi.

Vasile Neagu se bazează, în acest compartiment, din ce în ce mai puțin pe un alt jucător cu rutină Bobi Verdeș. Neinclus în lotul pentru partida cu UTA, atacantul a bifat, în acest sezon, doar câteva minute în meciul de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, și pare să ajungă din ce în ce mai rar în postura de a fi trimis pe gazon.

Pe acest fond, al slăbiciunilor ofensive evidente ale echipei, Vasile Neagu monitorizează atent mai mulți jucători cu partituri ofensive bine definite pentru ca acest compatiment să lucreze, în sezonul viitor, la turația așteptată la CS Afumați.

Comments are closed.