Vasile Neagu explică: „Jucătorii nu erau cu moralul scăzut”

lun, 04 septembrie 2017

Vasile Neagu, antrenorul formației CS Afumați, a vorbit în exclusitivate pentru Ilfov Sport după meciul de sâmbătă, disputat la Satu Mare, din care elevii săi au ieșit victorioși.

Ilfovenii au reușit să înscrie primele goluri din acest sezon de campionat și au adus primele trei puncte „acasă”. Vlada și Burlacu au adus victoria trupei lui Vasile Neagu, iar tehnicianul s-a declarat mulțumit de prestația de până acum a elevilor săi, chiar dacă aceștia au reușit să înscrie abia în etapa a șasea a Ligii a II-a.

VEZI AICI DETALII DESPRE MECI

„Meciurile noastre sunt din ce în ce mai bune, chiar daca nu am marcat până acum. Astăzi (n.r. sâmbătă) am punctat, am jucat bine de tot împotriva unei echipe puternice. La noi nu era blocaj, doar nu am reușit să dăm gol. Am avut și probleme de lot, am mai adus la capitolul copii că acolo eram deficitari, am avut trei accidentați. Totul o să fie bine, cu siguranță.

Nu va fi un joc ușor cu UTA. Văd că multe se întâmplă, e inconstanță mare în serie. Să sperăm că vom prinde o serie de meciuri ca în sezonul trecut, în care să nu ne mai oprim.

Jucătorii nu erau cu moralul scăzut, pur și simplu mingea nu intra în poartă. Jocul a fost bun”, a declarat Vasile Neagu pentru Ilfov Sport, după partida de la Satu Mare.

Comments are closed.