Vasile Neagu, după victoria cu UTA: „Scorul reflectă realitatea din teren”

Dum, 10 septembrie 2017

Vasile Neagu, antrenorul formației CS Afumați, a vorbit în exclusivitate pentru Ilfov Sport, despre victoria de pe teren propriu, scor 2-0, în fața echipei cu pretenții la promovare, UTA Arad.

CLICK PENTRU DETALII DESPRE MECI

Tehnicianul ilfovenilor s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi, considerând că rezultatul este unul firesc, iar victoria împotriva formației arădene nu este mai specială decât celelalte meciuri.

„Nu ne lăudăm că am bătut-o pe UTA. I-am bătut și trebuia să se termine mult mai dezastruos pentru ei. Scorul reflectă realitatea din teren, într-adevăr puteam să dăm mai multe goluri. Noi trebuie să muncim și să obținem rezultate. Nu ne îmbătăm că am bătut UTA, nu ne era frică de acest meci. Noi pregătim următorul joc, la mine la Afumați se joacă fotbal. Fie că învingem, fie că pierdem, nu facem antifotbal.

A fost o victorie meritată, muncită, împotriva unor jucători peste media Ligii a II-a, care în momentul de față, eu am văzut că nu se regăsesc. Am făcut un joc bun, în creștere. Să sperăm că vom crește de la meci la meci și vom mai aduce puncte, pentru că avem nevoie, iar poziția din clasament nu ne onorează”, a declarat Vasile Neagu pentru Ilfov Sport.

În următoarea etapă, CS Afumați o va întâlni pe Pandurii Târgu Jiu, la Motru, în cadrul etapei a opta a Ligii a II-a.

1 comentariu la "Vasile Neagu, după victoria cu UTA: „Scorul reflectă realitatea din teren”"
  1. suporter spune:

    da-le banii la baieti acum si nu te mai umfla atat! la tg jiu va dau aia cu terenul in cap.