Vasile Miriuță, înainte de meciul contra fostei echipe: „Am o relație bună cu jucătorii de la Concordia”

mar, 26 septembrie 2017

Vasile Miriuta, noul antrenor al formatiei Dinamo Bucuresti, a vorbit in cadrul conferintei de presa premergatoare meciului restant cu Concordia Chiajna si s-a declarat optimist in ceea ce primeste viitorul parcurs al echipei din subordine.

”Nu mai putem face pasi gresiti. Am o relatie buna cu jucatorii de la Concordia. Este normal sa ramai prieteni dupa doua luni. Cei de la Chiajna ma cunosc foarte bine. Important e sa jucam ca in prima repriza cu Steaua. Nu pot sa schimb multe lucruri in acest moment. Costache este suspendat. Vor exista cateva modificari in primul 11.

Acum, nu mai putem aduce pe nimic. Asta-i lotul, unul foarte bun. Am inceput sa ne cunoastem foarte bine. Sunt sigur ca vom face o treaba foarte buna impreuna. Ei ma cunosc, stiu ce vreau de la ei. Maine trebuie sa castigam, sa intram in play-off si nu vom mai iesi de acolo”, a declarat Miriuta, potrivit Telekom Sport.

Dupa ce a fost invins de FCSB pentru a doua oara in acest tur de campionat (Concordia – FCSB 1-2 si FCSB – Dinamo 1-0), tehnicianul s-a declarat dezamagit de jocul modest prestat de Bokila si a dezvaluit ca i-a cerut sa isi schimbe atitudinea: ”Sunt dezamagit de Bokila. Sper ca a inteles ce i-am zis si sper sa aiba alta atitudine. Joaca la Dinamo Bucuresti!”

Din punctul sau de vedere, viitorul suna bine la Dinamo, acolo unde Miriuta vrea sa „repatrieze” tinerii talentati, crescuti chiar in curtea „cainilor”.

”Avem niste tineri foarte buni care sunt imprumutati in tara. Trebuie sa se intoarca fiii ratacitori. De Popescu, de Popa. Sunt copii nostri, sunt crescuti aici. Daca sefii mei sunt de acord, ii vom lua in iarna”, a incheiat Miriuta.

Comments are closed.