Vasile Miriuță, după înfrângerea cu Astra: „Cred ca voi aduce preotul mâine la stadion să ne sfințească”

joi, 10 august 2017

Concordia Chiajna a pierdut în deplasare, la Giurgiu, în fața Astrei, cu scorul de 1-0, iar Vasile Miriuță s-a declarat uimit de ghinionul pe care îl are echipa din subordine.

Tehnicianul a făcut haz de necaz după meci și a mărturisit că va aduce un preot la stadionul din Chiajna pentru a-i sfinți pe jucători. Miriuță s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi, dar este îngrijorat de faptul că aceștia nu reușesc să înscrie.

„Au avut o jumătate de șansă și au marcat, noi am avut șase. Din pacate, nu o băgăm în poartă, am jucat 3 jocuri, cu Iași ne-am dat autogol, cu Steaua ne-am bagat-o în poartă, azi, dintr-o jumătate de ocazie, am pierdut. Cred ca voi aduce preotul mâine la stadion să ne sfințească un pic pentru că eu așa echipă ghinionistă, și antrenez de 10 ani, ca și Chiajna în 3 jocuri, n-am văzut, sincer. Îmi pare rau de baieti, că și astăzi au alergat mult, s-au bătut, am avut ocazii de a marca, dar uite că fotbalul te pedepseste daca nu o bagi în poartă”, a declarat Vasile Miriuță la Dolce Sport.

Comments are closed.