Unul dintre cei mai apreciați tineri jucători de la Concordia Chiajna a fost pus pe liber!

sâm, 26 ianuarie 2019

Concordia Chiajna ne-a obișnuit deja cu mutări care contrazic obiectivele și politica clubului. Dacă cei din conducere susțin că își doresc să promoveze cât mai mulți tineri din propria pepinieră, faptele lor spun cu totul altceva.

Venirea lui Adrian Falub ca antrenor principal la gruparea ilfoveană coincide și cu rezilierea contracului unui tânăr fotbalist talentat și apreciat de către mulți antrenori români. Este vorba despre Cristian Ciobanu, mijlocaș în vârstă de 24 de ani.

Acesta a fost „pus pe liber” de către conducerea clubului ilfovean și, deși a avut oferte de la echipe din prima jumătate a clasamentului Ligii a II-a, Ciobanu a ales să semneze cu Turris Oltul Turnu Măgurele, echipă aflată pe primul loc în Seria a III-a din Liga a III-a.

„A fost destul de dificil să aducem un jucător ca el în Liga a III-a. Cristian Ciobanu crede în proiectul pe care îl dezvoltăm la Turnu Măgurele, iar noi credem că el va fi unul dintre jucătorii determinanți pentru promovare”, a declarat Mădălin Ioniță, președintele clubului Turris Oltul Turnu Măgurele, pentru 100% Sport.

Cristian Ciobanu a mai trecut pe la Dinamo II București, FC Olt Slatina, Concordia Chiajna, Universitatea Cluj și Daco-Getica București.

Comments are closed.