Fetele de la țară, mai tari ca cele de la București!

lun, 05 februarie 2018

În a doua etapă din returul Campionatului Junioarelor III la handbal, ACS Unirea Dobroești a reușit o victorie spectaculoasă și concludentă, scor 28 – 17 (16-9), în fața garniturii a doua, a echipei Primăriei Capitalei. Încă o confirmare, din partea grupării din Comuna Dobroești, că antrenorul Lazăr Mihalache face lucruri bune acolo, gândindu-se tot mereu la marea performanță. Elevele lui Lazăr au locul asigurat în Turneul Semifinal, dar știu că ambițiile celor de la țară vizează Turneul Final și, de ce nu?, chiar un loc pe podiumul de premiere.

În meciul contra fetelor de la oraș, cea mai bună jucătoare din teren a fost Cristiana Petre, handbalistă care a marcat 12 goluri. Și Camelia Cercel a jucat excelent, trecându-și în conbt 8 reușite, un aport decisiv pentru stabilirea scorului final. Le-am amintit pe cele două, pentru că ele s-au aflat, de cele mai multe ori, la finalizare, însă trebuie remarcată întreaga echipă, care s-a apărat perfect, punându-le pe cele două în valoare, în faza de atac.

CSM II București – ACS Unirea Dobroești 17 – 28 (9-16)
CSM: Nadia Mohamed 6, Simona Dumitru 3, Ramona Apușcăroae 2, Rebeca Geamănu 2, Andreea Gheorghe 1, Iuliana Bebu 1, Maria Dragomir 1, Analisa Ioniță 1
Unirea: Cristiana Petre 12, Camelia Cercel 8, Gabriela Negrea 2, Andreea Mihăilă 2, Andreea Tiță 2

Alte rezultate ale grupei:
– Rapid București – CSȘ 6 22 – 24
– CSȘ Slobozia – Vulturii București 18 – 26
– CSO Pantelimon – CSM București 11 – 30
– CSȘ 2 București – Activ Plopeni 26 – 20
În etapa următoare, de pe 11 februarie, sunt programate meciurile:
– CSȘ 6 – CSȘ Slobozia
– CSM București – CSM II București
– Vulturii – CSȘ 2
– Unirea Dobroești – Rapid
– Activ Plopeni – CSO Pantelimon

Ionel Pană

Comments are closed.